Burun ameliyatı sonrası kemer yerinde şişlik

xxsvly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
9
0
1
33
Merhaba ben yeni katıldım. Bilgisi olanlar bana yardım edebilir mi lütfen? Bugün ameliyat olalı 12.günüm. Burnumda kemik eğriliği kemer ve et vardı. Doktorum ameliyattan çıktıktan sonra çok başarılı geçtiğini söyledi hatta alçıya almadan ameliyathanede resmini çekmiş bana uyandığımda gösterdi burnumun kemer yeri dümdüz oldu. Ama bir hafta sonra alçı alındıktan sonra aynanın karşısına geçtiğimde yer yarılsada içine girsem dedim burnumun kemer yerinde tümseklik gibi bişey oluştu ertesi günü tekrar gittim doktor bastırınca düzeliypr elini çekince tekrar şişiyor kesinlikle ödem dedi geçecek dedi ama ben şüpheliyim emin olamıyorum bu problemi yaşayan ve sonuç alan var mı acaba

Nasıl oldu? Kemer görünümü kayboldu mu acaba

basınca gidiyorsa ödem olduğu kesin zaten boşuna şüphe etmeyin kemik büyüse basınca gitmez

İnşallah düzelmiştir. Sonucu ben de merak ettim oldukça uzun zaman geçmiş.

Düzeldi mi probleminiz?

Benim burnumun kavisi gayet düzdü ilk zamanlar benim sorunum 3. Aydan sonra başladı tümsek oluştu fakat bastırınca iniyor gibi hissediyorum anlamadım açıkcası. 3. Aydan sonra ödem vs oluşması saçma geldi herhangi bir darbe vs de almadım. 15-20 gün sonra kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

Doktorunuzla görüştünüzmü acaba bendede 2 ay sonra kemer yerinde tümsek oluştu masajla falan geçmiyor.sizinki ne durumda acaba

Doktorunuzla görüştünüzmü acaba bendede 2 ay sonra kemer yerinde tümsek oluştu masajla falan geçmiyor.sizinki ne durumda acaba
Merhaba bazen çok belli oluyor bazen belli belirsiz yarın doktoruma yazacağım kontrol tarihi için ya bu hafta ya da haftaya gideceğim ne dediğini yazarım

Canım daha çok erken burnunu görmen için. Benim tam bir hafta oldu şu an bantlıyım. Doktor ilk bir ay olabildiğince uzak dur aynalardan, söylediğim masajları yap geçecek her şey dedi. Burun gözle görlür şekilde yerine oturmaya ikinci ay başlar, bu süreçte çeşitli şişlikler, asimetriler göreceksin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…