Burun Ameliyatı Sonrası Maske Sorunu

byfeyzaby

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
237
29
13
29
Ameliyat olalı 56 gün oldu maske taksam buruna bir sıkıntısı olur mu? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz?
Bir de Burun koruyucu Maske taksam olur mu?
Sporcuların taktığından diyorum

Tel olan kismi aşaya getircek şekilde takabilirsiniz bende 1ay oldu bugün 7 saat hic cikarmadan maske takmak zorundaydim ve burun ucum sizliyordu artik degmemesi mümkün degil degiyor maske burun ucuna 🥲

Tel olan kismi aşaya getircek şekilde takabilirsiniz bende 1ay oldu bugün 7 saat hic cikarmadan maske takmak zorundaydim ve burun ucum sizliyordu artik degmemesi mümkün degil degiyor maske burun ucuna 🥲

Nasıl yapacaz, bilemiyorum. Can sıkıcı bir durum

Maskenin telini burnunuzun üzerinde bir çatı oluşturacak şekilde kıvırıp öyle kullanabilirsiniz. Burun ucuna baskı yapmaması yeterli. Doktorum bu şekilde kullanmamı tavsiye etmişti.

Ameliyat olalı 56 gün oldu maske taksam buruna bir sıkıntısı olur mu? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz?
Bir de Burun koruyucu Maske taksam olur mu?
Sporcuların taktığından diyorum
Telsiz maske kullanın burnunuzun altında takın ve siperlik takın.Doktorum bana öyle önermişti.

Ben iyice kıvırıyorum desteği yanaklara veriyorum burnuma baskı uygulanıyor 3 ay oldu ameliyat olalı sıkıntı yok suan doktorum böyle kullanabileceğimi söyledi

Back
X