Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tel olan kismi aşaya getircek şekilde takabilirsiniz bende 1ay oldu bugün 7 saat hic cikarmadan maske takmak zorundaydim ve burun ucum sizliyordu artik degmemesi mümkün degil degiyor maske burun ucuna![]()
Staj mı yapıyorsunTel olan kismi aşaya getircek şekilde takabilirsiniz bende 1ay oldu bugün 7 saat hic cikarmadan maske takmak zorundaydim ve burun ucum sizliyordu artik degmemesi mümkün degil degiyor maske burun ucuna![]()
Malesef can sıkıcı uzun süre takmak zorunda kalinca..hayir staj yapmiyorum toplantim vardi ve uzadi malesefStaj mı yapıyorsun
Her gün aynı durumdaysanız zor bir durumMalesef can sıkıcı uzun süre takmak zorunda kalinca..hayir staj yapmiyorum toplantim vardi ve uzadi malesef
Telsiz maske kullanın burnunuzun altında takın ve siperlik takın.Doktorum bana öyle önermişti.Ameliyat olalı 56 gün oldu maske taksam buruna bir sıkıntısı olur mu? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz?
Bir de Burun koruyucu Maske taksam olur mu?
Sporcuların taktığından diyorum
Siperlik nasıl oluyor yardımcı olur musunuzTelsiz maske kullanın burnunuzun altında takın ve siperlik takın.Doktorum bana öyle önermişti.
Eczaneden almıştım ben maskeyi burun altımda takıyorum sonra siperlik geçiriyorum kafamdanSiperlik nasıl oluyor yardımcı olur musunuz
Görüntüsünü atabilir misiniz lütfenEczaneden almıştım ben maskeyi burun altımda takıyorum sonra siperlik geçiriyorum kafamdan