Burun ameliyatı sonrası nefes alamama, tıkanma

jelibon_bon_bon

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
22
0
286
35
Şanlıurfa
Bugün burun ameliyatımın 19. Günü . Ameliyatın 4. Gün tampon çıktı o an nefes alabildim ama sonra kapandı. Çok geriliyorum nefes alamayınca resmen kalbim sıkışıyor . Hep böyle kalacak diye korkuyorum . Bu durum normal midir ya da başına böyle bir şey gelen var mı arkadaşlar lütfen yardım edin

Bugün burun ameliyatımın 19. Günü . Ameliyatın 4. Gün tampon çıktı o an nefes alabildim ama sonra kapandı. Çok geriliyorum nefes alamayınca resmen kalbim sıkışıyor . Hep böyle kalacak diye korkuyorum . Bu durum normal midir ya da başına böyle bir şey gelen var mı arkadaşlar lütfen yardım edin
Okyanus suyu ile sabah akşam temizliyor musun

Ben 3 ay önce ameliyat oldum ve nefes sorumu oluştu boğuk bır hava gırıyor yetmiyor o da çok pısmanım olduguma

Şuan aynı şikayetler devam ediyormu

Benim de bir aya yaklaşmak üzere ama henüz nefes alamıyorum tam olarak. 🥺 burnumu yanaklarımdan çekince rahat alıyorum

Ameliyat olalı 4.günüm . Yorumları okuyunca korktum kızlarrr..
Kuruyan pıhtıyı nasıl temizlediniz ? Dokununca canım yanıyor :(

Ameliyat olalı 4.günüm . Yorumları okuyunca korktum kızlarrr..
Kuruyan pıhtıyı nasıl temizlediniz ? Dokununca canım yanıyor :KK43:
Doktor tamponu alırken temizliyor, tampon alımından öte kuruyan pıhtıların temizlenmesi acıtıyor biraz ama cidden öyle çok değil korkmayın. Ayrıca sonrasında doktorun verdiği sprey/serum ile temizleyin. Benim bir ara o kadar çok tıkanıyordu ki doktorum 15 dakikada bir yapabilirsin demişti

Doktor tamponu alırken temizliyor, tampon alımından öte kuruyan pıhtıların temizlenmesi acıtıyor biraz ama cidden öyle çok değil korkmayın. Ayrıca sonrasında doktorun verdiği sprey/serum ile temizleyin. Benim bir ara o kadar çok tıkanıyordu ki doktorum 15 dakikada bir yapabilirsin demişti
Bana ameliyattan 10 gün sonra gel dedi tamponu almaya . 6 gün daha nasıl dayanırım bilmiyorum çok zor ya . Morluğum olmadı ama yüzüm şiş , burnum pıhtılı.. umarım atlatırız

Back
X