BURUN AMELİYATI SONRASI ÖDEM ATMA

Bol

Bol Su için. Ananas ödem atar, sıkça yiyin. Yada ananas hapları var, bromelain hapları. Ananas yemekten üşenirseniz hapını kullanabilirsiniz 👍 Daha ekonomik ve daha iyidir 😉 Ben çok daha büyük ameliyatlarmoldum. Ananas ve hapı çok iyi geliyor inanın..
Kiraz sapı, mısır püsküllü çay da iyi gelir. Aklınızda olsun 🌹
teşekkür ederim ananas aldım deneyeceğim. siz burun ameliyatı oldunuz mu peki?

Temmuz ayinda ameliyat oldum.ve hic zorlanmadim derim kalin oldugu icin cok fazla odem tuttum doktorum bana kortizon verdi 15 gun boyunca kullandim hic bi sorun olmadi ve bi kac hap daha vermisti birde devamli burnumun icini iki farkli spreyle yikamiztim 1 bucuk ay boyuncada burnumu dejiz suyuyuyla yikadim

Hemde 3 kez oldum, 4. Yolda 😀
geçmiş olsun, benim ameliyattan sonra (göz altlarımın morluğu ve şişliği geçtikten sonra) göz altlarımda morluk olmaya başladı ve gerçekten eskiden kendi göz altım gibi değil. sizin böyle bir sorununuz olmuş muydu?

geçmiş olsun, benim ameliyattan sonra (göz altlarımın morluğu ve şişliği geçtikten sonra) göz altlarımda morluk olmaya başladı ve gerçekten eskiden kendi göz altım gibi değil. sizin böyle bir sorununuz olmuş muydu?
Tam olarak ne zaman ameliyat oldunuz bilmiyorum ama erken süreçte bu konu hakkında yorum yapmak yanlış olur.. Ameliyat öncesi ve sonrası arnica krem kullanmak bu süreci daha rahat geçirmeye yarıyor. Benim morluk çok fazla olmuştu, birde tekrar tekrar ameliyat oldugumdan dolayı sanırım morluk biraz kaldı maalesef. Ameliyat sonrası güneşten de çok iyi korunmak gerekiyor. Morluk kalmaması için...
Ben daha sonraları göz altımdan fazla deri ve yag torbaları nı aldırdım. Bu ameliyattan sonra morluk tamamen yok oldu 👍 Sanırım deri gevşekligindende mor görüntü olmuştu.. Ama herşey burun ameliyatından sonra başlamıştı..

merhaba arkadaşlar ben ameliyat olalı kısa bir süre oldu ama ödemlerim belirgin. yeşil çay içiyorum sürekli ama yine de çok etkisi yok sanırım önerebileceğiniz basit ödem atmak için bir şeyler varsa paylaşır mısınız
doktora sorun ama sabirli olmaktan baska care yok.Burnum ince naif bi burun oldu.Ama ilk aylar boyle gozukmuyordu.2 yil olcak anca kendini buldu.

Tam olarak ne zaman ameliyat oldunuz bilmiyorum ama erken süreçte bu konu hakkında yorum yapmak yanlış olur.. Ameliyat öncesi ve sonrası arnica krem kullanmak bu süreci daha rahat geçirmeye yarıyor. Benim morluk çok fazla olmuştu, birde tekrar tekrar ameliyat oldugumdan dolayı sanırım morluk biraz kaldı maalesef. Ameliyat sonrası güneşten de çok iyi korunmak gerekiyor. Morluk kalmaması için...
Ben daha sonraları göz altımdan fazla deri ve yag torbaları nı aldırdım. Bu ameliyattan sonra morluk tamamen yok oldu 👍 Sanırım deri gevşekligindende mor görüntü olmuştu.. Ama herşey burun ameliyatından sonra başlamıştı..
2 hafta önce ameliyat oldum fakat birkaç gün öncesine kadar güneş kremi sürmeden cıktım dısarı daha sonra fark ettim morarıklıgın arttıgını. korktugum sey kalıcı olması umarım öyle olmaz

2 hafta önce ameliyat oldum fakat birkaç gün öncesine kadar güneş kremi sürmeden cıktım dısarı daha sonra fark ettim morarıklıgın arttıgını. korktugum sey kalıcı olması umarım öyle olmaz
İnşallah, ama güneş kremini mutlaka sürün.. O çok önemli çünkü..

ayy korktum şimdi sürmeden çıktım da kalıcı olacak diye:KK43: umarım geçer şu an azaldı gibi çünkü..
Şu anki güneş çok etkili degil ama tabi çok güneş olunca korumak lazım. Şapka da kullanmak iyi olur. Cildiye doktoru çamaşır asmaya balkona bile çıksanız güneş koruyucu kullanın demişti..

Şu anki güneş çok etkili degil ama tabi çok güneş olunca korumak lazım. Şapka da kullanmak iyi olur. Cildiye doktoru çamaşır asmaya balkona bile çıksanız güneş koruyucu kullanın demişti..
anladım daha da dikkat ederim ben. peki ne zamana kadar güneş ve güneş koruyucuyla alakalı bu kadar dikkatli olmamız gerekiyor?

Ben kiraz sapı ve ada çayı içtim. Çok etkili olduklarını düşünüyorum. 7. Günümdeyim %80 den fazlası indi şişlerimin.tabii burun daha iner yüz için belirtiyorum bunu. Bir de bugün bromelain içmeye başladım. Burun ameliyatı sonrası öneriliyormuş. Kanama arttırma riski olduğu için bugüne kadar bekledim 😘

Back
X