Burun ameliyati sonrasi problemlerim... :(

selam kızlar bugün 23. günüm burnum yavaş yavaş iniyor, bunu fark ediyorum,benim sıkıntım şöyleki doktorum bandajımı çıkarttıktan sonra çok şişti burnum, bu biraz benden de kaynaklanıyor, biraz soğukta kaldım, neyse sonra burun ucum geniş ve kocaman oldu , ve sol tarafının ucu sola doğru şiştiği için yamuj ve geniş duruyordu, şuan dediğim gibi yavaş yavaş geçiyor fakat sol taraf hala şiş peki bunun sebebi nedir, doktoruma kontrolde sorucam ama oncesi sizlere danışmak istedim, açıkcası buradaki yorumları okuduktan sonra bir sabır geliyor insana bunun içinde ayrıca teşekkürler, iyileştiğimde bende sonraki arkadaşlara yardımcı olabilmeyi umuyorum. cevap için şimdiden teşekkürler, hepinize güzekllikler diliyorum:)

Eger aranizda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa lutfen yardim etsin...
Benim burnumun ucu cok sert ve eskisinden daha buyuk... Sis oldugu zaman yumusak olmasi gerekmiyor mu? Sert ise bu hep bu buyuklukte kalicagi anlamina mi geliyor?

Burnumun kemerinin bittigi yerde ucunun ustune sagda bir cikinti var. Bu cikinti nedir? minicik birsey ve burnu asimetrik gosteriyor.

burun ameliyatindan sonra burun kemerinin daha yamuklasmasi mumkun mu?? yamuklugu duzeltilmesini istemedim sadece kemeri azalsin demistim ama suanda bildiginiz S seklinde ve incecik bir kemer... korkuyorum
Eger aranizda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa lutfen yardim etsin...
Benim burnumun ucu cok sert ve eskisinden daha buyuk... Sis oldugu zaman yumusak olmasi gerekmiyor mu? Sert ise bu hep bu buyuklukte kalicagi anlamina mi geliyor?

Burnumun kemerinin bittigi yerde ucunun ustune sagda bir cikinti var. Bu cikinti nedir? minicik birsey ve burnu asimetrik gosteriyor.

burun ameliyatindan sonra burun kemerinin daha yamuklasmasi mumkun mu?? yamuklugu duzeltilmesini istemedim sadece kemeri azalsin demistim ama suanda bildiginiz S seklinde ve incecik bir kemer... korkuyorum
şimdiki durumunuz nasıl acaba??

Back
X