G Gzmekzz Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2021 3 2 1 30 25 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gzmekzz #1 Herkese merhaba, burun ameliyatımın 4. günündeyim. Burnumdan sarı renkli su gibi akıntı oluyor bu normal mi?
Herkese merhaba, burun ameliyatımın 4. günündeyim. Burnumdan sarı renkli su gibi akıntı oluyor bu normal mi?
kriptok Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2021 64 11 18 27 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gzmekzz #2 Bende de olmuştu. İnternetten şimdi baktım da bazı doktorlar enfeksiyon olma olasılığı falan var yazmışlar. Doktorunuza danışın istiyorsanız. Is It Normal to Have Yellowish Leaking from the Nose and Constant Pressure on Forehead After Rhinoplasty? (photo) Its been only 3 days after the surgery but i am already tired of this disgusting leaking, no more bleeding but sticky liquid. And cannot easily move aroun... www.realself.com
Bende de olmuştu. İnternetten şimdi baktım da bazı doktorlar enfeksiyon olma olasılığı falan var yazmışlar. Doktorunuza danışın istiyorsanız. Is It Normal to Have Yellowish Leaking from the Nose and Constant Pressure on Forehead After Rhinoplasty? (photo) Its been only 3 days after the surgery but i am already tired of this disgusting leaking, no more bleeding but sticky liquid. And cannot easily move aroun... www.realself.com
burunburun Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Şubat 2021 249 81 28 24 27 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gzmekzz #3 Gzmekzz .!.: Herkese merhaba, burun ameliyatımın 4. günündeyim. Burnumdan sarı renkli su gibi akıntı oluyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Krem falan sürüyorsanız belki onlardandır.
Gzmekzz .!.: Herkese merhaba, burun ameliyatımın 4. günündeyim. Burnumdan sarı renkli su gibi akıntı oluyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Krem falan sürüyorsanız belki onlardandır.
B byfeyzaby Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2021 237 29 13 29 27 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gzmekzz #4 burunburun .!.: Krem falan sürüyorsanız belki onlardandır. Genişletmek için tıkla... Bencede. Siz kaçıncı gündesiniz? Maske takıyor musunuz
burunburun .!.: Krem falan sürüyorsanız belki onlardandır. Genişletmek için tıkla... Bencede. Siz kaçıncı gündesiniz? Maske takıyor musunuz
burunburun Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Şubat 2021 249 81 28 24 27 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gzmekzz #5 byfeyzaby .!.: Bencede. Siz kaçıncı gündesiniz? Maske takıyor musunuz Genişletmek için tıkla... Benim 50 gün oldu, maskeyi burnumu kapatmayacak şekilde takıyorum.
byfeyzaby .!.: Bencede. Siz kaçıncı gündesiniz? Maske takıyor musunuz Genişletmek için tıkla... Benim 50 gün oldu, maskeyi burnumu kapatmayacak şekilde takıyorum.
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 27 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gzmekzz #6 Gzmekzz .!.: Herkese merhaba, burun ameliyatımın 4. günündeyim. Burnumdan sarı renkli su gibi akıntı oluyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki normal dikisler var icerde burun mukozasina karisan kan o korkulacak bisey degil.
Gzmekzz .!.: Herkese merhaba, burun ameliyatımın 4. günündeyim. Burnumdan sarı renkli su gibi akıntı oluyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki normal dikisler var icerde burun mukozasina karisan kan o korkulacak bisey degil.