Burun ameliyatı sonrası soluk borusu tahrişi

mulatte__

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
451
118
323
Bursa
Merhaba, cuma burun ameliyatı oldum 2. Ameliyatım 1. De böyle bır durum ıle karsılasmamıstım 6 gundur gecmeyen soluk borumda acı var yemek yıyemıyorum püre halıne getırdım su ıcerken dahi yutkunurken bogazında kürdan var sanki batıyor.anestezı sırasında bozaga takılan tüpün anestezi dr unun jel sürmeden zorlayarak takmasından kaynaklı bır durum olabılıyormus agrı kesıcı alıyorum gargara yapıyorum gecmıyor .dr uma ılettım o da anestezı dr una ılettı gelsın kbb doktoruna gösterelım demiş onu bende bılıyorum ama anestezi dr una da bu yaptıgı jel kullanmadan zorlamasından dolayı yüzünü dahı görmek ıstemıyorum bu durumu yasayıp nasıl gecırdınız? Sprey ismi ilaç ısmı özelden mesaj yazarlar ise cok memnun olurum

Bende ilk ameliyatta olmamıştı ikinci ameliyatta burnumdan daha çok boğazım ağrıyordu, 5-6 gün sonra geçmişti ağrısı

ağızına takılan cihaz yüzündendir.. 😌😌

Evet bogaza takılan tüpten dolayı tüpü takan anestezi dr unun jel surmeden soluk borusunu zorlayarak yaptıgı için 6 gundur bu durumu yaşıyorum 3-5 gune gecmesı gerekırken gecmıyor bu durumu yasayanlar nasıl gecırdı onu öğrenmek ıstıyorum. Antıbıyotık mı bogaz sprey mi? Tuzlu gargara agrı kesıcıler bol bol su tüketmek gecırmedı henüz

benim de 1 haftadan uzun sürmüştü. enfeksiyon riskini önlemek için antibiyotik gerekebilir kbb doktoru bakıp risk varsa ona uygun bi antibiyotik versin

Agrı kesici kullanıyorum fakat fayda etmıyor bır de antıbıyotık vucuda yüklemek ıstemıyorum bogaz spreyleri gecırebılır mı ki?

Zaten hastanede calısıyorum ama ızınlıyım pazartesı iş başı yaptıgı da ıyılesmezsem gıdıcem mecbur umarım gerek kalmaz

Back
X