- 7 Mart 2019
- 75
- 27
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yasamadimgormedim
-
Merhabalar neden 10 gün kaldi aceba?Assagida derken yani nasil asagisa benim tamponun 10 gun kaldi nasil sabrederek gecirdim o 10 gunu bi ben bi allah bilir
MerhabaaMerhabalar neden 10 gün kaldi aceba?
Nisanda oldum ben 7. AyimYani doktorunuz ole olmasini dediyse oledir :) bende hem tampon vardi hem tüp acidi biraz siz ne zaman ameliyet oldunuz?
Aynen peki kizlar sizin de kemeriniz bazen agriormu? Benimki torpulendi bazen hafif agri geliyorBenimde 1 hafta kaldı tamponlarım. Nefes alamıyor olman çok normal. Şu an ödemli hatta. 1.ayımdayım ödemler kemer alınan yere toplandı kemer hissi yaratıyor
Özelden Attim canimIstersen fotograf at benim tamponum da biraz asadaga gibiydi benimkiler ameliyetin 3 gun sonra alindi
Bana da 10 gun sonra gel dedi 4 günüm var nefesi çok zor aliyorumAssagida derken yani nasil asagisa benim tamponun 10 gun kaldi nasil sabrederek gecirdim o 10 gunu bi ben bi allah bilir
Aynen peki kizlar sizin de kemeriniz bazen agriormu? Benimki torpulendi bazen hafif agri geliyor
Aynen canim sanada gecmis olsun cok ince degil derim benim pek siskinligim olmadi morlugumda nerdeyse hic yoktu rahat atlattimOndan geçmis olsun.Aynen ilk 2 ay 100 % 70% i iner dedi bende kalin deriliyim sizinki ince miydi kalin miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?