Burun ameliyatı sonrası tekrar ameliyatla eski haline dönülürmu

aleyna677

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
94
30
8
26
Kızlar kemerimden dolayı ameliyat oldum sadece kemer gidecekti önden güzeldim yandanda güzel olsun istedim şimdi hem ön gitti hem yann. Revizyon ameliyatla tekrar eski haline dönülebilirmi dikilen yerler açılsa ameliyatta eski haline girmezmi burun Bilgisi olan veya benimle aynı düşüncede olan varmı ??

Burun ameliyatı hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz sanırım. Ameliyat sırasında kemiğiniz törpüleniyor, kıkırdaklar kesiliyor. Çıkan parçalar atılıyor. Sadece dikiş atarak burun nasıl küçülsün, kemer gitsin? Burnun tekrar büyümesini istiyorsanız kıkırdak grefti kullanılarak revizyon olmanız lazım ama yine eski haline asla dönmez, bambaşka bir burun olur.

Bir de zaten burnun içinde dikiş mikiş yok artık, kaç ay geçmiş. Burnun içindeki dikişler eriyen dikiş oluyor. Ameliyat olmuşsunuz ama hiç mi bir şey araştırmadınız anlamadım.

Burun ameliyatı hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz sanırım. Ameliyat sırasında kemiğiniz törpüleniyor, kıkırdaklar kesiliyor. Çıkan parçalar atılıyor. Sadece dikiş atarak burun nasıl küçülsün, kemer gitsin? Burnun tekrar büyümesini istiyorsanız kıkırdak grefti kullanılarak revizyon olmanız lazım ama yine eski haline asla dönmez, bambaşka bir burun olur.

Bir de zaten burnun içinde dikiş mikiş yok artık, kaç ay geçmiş. Burnun içindeki dikişler eriyen dikiş oluyor. Ameliyat olmuşsunuz ama hiç mi bir şey araştırmadınız anlamadım.
basit bir törpü ameliyatından sonra bambaşka bir yüzle karşılaşacağımı bilmediğim için araştırma gereği duymadım

basit bir törpü ameliyatından sonra bambaşka bir yüzle karşılaşacağımı bilmediğim için araştırma gereği duymadım

Doktor hatası olduğu için bir yol arıyorum benim iznim olmadan nasıl ben öyle istedim diyip burnumun şeklini değiştirebiliyor hangi hakla

Hata yapmışsınız. Bu şekilde ameliyat olunmamalı. Ki aslında araştırmaya bile gerek yok, mantıkla da çıkarım yapılabilir. Bir şeyin küçülmesi için bir parça çıkarılması gerekiyor, değil mi? O kemik nereye gitti sizce? 7 ay geçmiş, bari şimdi araştırın.

Hata yapmışsınız. Bu şekilde ameliyat olunmamalı. Ki aslında araştırmaya bile gerek yok, mantıkla da çıkarım yapılabilir. Bir şeyin küçülmesi için bir parça çıkarılması gerekiyor, değil mi? O kemik nereye gitti sizce? 7 ay
Dava açmayı deneyebilirsiniz ama bir şey çıkar mı bilmiyorum.
Hiçbirşey çkmayacağını bildiğim için bide dava işiyle uğraşmak istemedim çok kötü bir durumdayım ve belki mümkün olabilecek bir yol arıyorum eski bir başlık vardı benim sorduğum soruyla ilgili o kişide revizyon olmuş eski burnuma çok yakın bir burun revizyonu oldum demişti onu görünce bi umutlandım mümkünmüdür acaba diye

Revizyon olacağınız doktora eski burnunuzun fotoğrafını gösterip ona yakın bir şey yapmasını isteyebilirsiniz ama bir garantisi yok bunun. Aynı doktora da revizyon olmayın.

Hata yapmışsınız. Bu şekilde ameliyat olunmamalı. Ki aslında araştırmaya bile gerek yok, mantıkla da çıkarım yapılabilir. Bir şeyin küçülmesi için bir parça çıkarılması gerekiyor, değil mi? O kemik nereye gitti sizce? 7 ay geçmiş, bari şimdi araştırın.
Doktorum sadece kemeri törpüledim ve ucunu kaldırdım demişti ucunu indirirse eski burnuma benzeyebilir

Back
X