Burun ameliyatı sonrası üst dudağın düşmesi ve gülerken üst dişlerin görünmemesi

Kirmizibisikletli

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
9
1
6
31
Merhabalar:) bundan 10 gün önce burun ameliyatı oldum. Ameliyatım uzun sürdü baya, ama sonrasında çok şükür ki ağrı sızı vs olmadı. Tek sorunum gülerken üst dişlerim görünmüyor, üst dudağım da eskiye nazaran daha aşağıda duruyor.Kalıcı olmasından çok korkuyorum.Aynı şeyleri yaşayan atlatan birileri var mı? Çook tedirginim

Merhaba geçmiş olsun şuan gülebilmen bile çok zor zaten öyle ağzını çokda yayarak gülmemelisin hatta gülerken ağzının iki tarafını tut burun kanatların yüzüne yayılmasın 1 ay sonra daha rahatlarsın yine de dediğim gibi iki üç ay dikkat et

Çok teşekkür ederim .Dikkat ediyorum, zorlamıyorum hiç kendimi. Burnum çok iyi durumda ağrı sızı vs bir şey yok ama aynaya baktığımda dudaklarım ve gülerken dişlerimin görünmemesi çok rahatsız edici. İnsan korkuyor bi ya böyle kalırsa diye.

endişe etme zamanla doğal haline gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…