• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası yan yatmak?

BeyazKaranfil11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
429
53
48
Merhaba arkadaşlar. Burun ameliyatı olalı 16 gün oldu. 9. gün atel ve alçı çıktı. Doktora o günden sonra yan yatabilir miyim diye sordum yüzüstü yatma onun dışında istediğin gibi yatabilirsin dedi. Hala 2 yastıkla yatıyorum bazen hafif sağa sola dönüyorum ama korkuyorum yamulurmu diye? Siz ne zaman yan yatmıştınız? Yan yatınca bişey olurmu?

Merhaba arkadaşlar. Burun ameliyatı olalı 16 gün oldu. 9. gün atel ve alçı çıktı. Doktora o günden sonra yan yatabilir miyim diye sordum yüzüstü yatma onun dışında istediğin gibi yatabilirsin dedi. Hala 2 yastıkla yatıyorum bazen hafif sağa sola dönüyorum ama korkuyorum yamulurmu diye? Siz ne zaman yan yatmıştınız? Yan yatınca bişey olurmu?
Merhaba, benim gorumcem burun ameliyatı olduktan sonra 4 aya kadar yan yatmadı dıkkat etmesi gerektıgını soylemıs doktoru 4 Aydan sonra dıkkatli olarak hafıf yan yatmaya basladı

Ben 2,3 haftadan sonra yan yatmaya başladım. Ama dikkat ettim, arada çok sert vuruyordum yatarken ama allahtan bir şey olmadı 😂
Yani ne biliyim 1 haftadan sonra kemik kaynıyordur heralde yan yatmayla yamulursa eyvah eyvah😂
Ben dokunmaya korkuyorum burnumda sürekli akıntı var alerjik offf 🫤

Yani ne biliyim 1 haftadan sonra kemik kaynıyordur heralde yan yatmayla yamulursa eyvah eyvah😂
Ben dokunmaya korkuyorum burnumda sürekli akıntı var alerjik offf 🫤
Benim doktorum şey demişti dikkat et ama büyük bir darbe almadığın sürece burnuna bir şey olmaz .o cesaretle heralde yaptım 😂ilk günler yarım yan yatmıştım 45 derecelik açı gibi 😂

Ben ilk günlerde boyun yastığı takıp yan yattım çünkü sırtüstü uyuyamıyordum hiçbir şekilde ve belim ağrıyordu. Bir şey olmadı. Sonra yavaş yavaş sırtüstü uyumaya alıştırdım kendimi. 2-3 ay sırtüstü yattım. Sonrasında yine yan yatmaya başladım.

Tamamen yan olmasa da yanağım yastığa değecek şekilde yan yatmaya daha alçılıyken başladım ben ama çift yastığı çok geç bıraktım o da yanlışlıkla yüz üstü yatmayayım diye. Burnumda yana eğilme olmadı hiç.

Ben ameliyattan sonraki ikinci gün yan yattım . Doktorum istediğin gibi yatabilirsin dedi bende hiç kasmadım . Bir gün sonra ütü yemek her şeyi yaptım

doktorunuzun önerdiği zamana dikkat edin. benim bildiğim o süreden erken yan yatmaua başlamak burnu o yana doğru kaydırabilirmiş aman dikkat edin. ben normalde yüzüstü yan şekilde uyuyan bir insanım bu süreçte korkudan hep put gibi dümdüz uyuyordum

Bana da 2.5 ay yan yatma demişti ben 3 ay oldu hala düz yatiyorum

Back
X