- 16 Mart 2021
- 429
- 53
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
-
Merhaba, benim gorumcem burun ameliyatı olduktan sonra 4 aya kadar yan yatmadı dıkkat etmesi gerektıgını soylemıs doktoru 4 Aydan sonra dıkkatli olarak hafıf yan yatmaya basladıMerhaba arkadaşlar. Burun ameliyatı olalı 16 gün oldu. 9. gün atel ve alçı çıktı. Doktora o günden sonra yan yatabilir miyim diye sordum yüzüstü yatma onun dışında istediğin gibi yatabilirsin dedi. Hala 2 yastıkla yatıyorum bazen hafif sağa sola dönüyorum ama korkuyorum yamulurmu diye? Siz ne zaman yan yatmıştınız? Yan yatınca bişey olurmu?
4 ay çok değilmi yaMerhaba, benim gorumcem burun ameliyatı olduktan sonra 4 aya kadar yan yatmadı dıkkat etmesi gerektıgını soylemıs doktoru 4 Aydan sonra dıkkatli olarak hafıf yan yatmaya basladı
Yani ne biliyim 1 haftadan sonra kemik kaynıyordur heralde yan yatmayla yamulursa eyvah eyvahBen 2,3 haftadan sonra yan yatmaya başladım. Ama dikkat ettim, arada çok sert vuruyordum yatarken ama allahtan bir şey olmadı
Yanımda kaldı o surecte ordan bılıyorum, az mı cok mu bılemem ama oyle yaptı4 ay çok değilmi ya
Benim doktorum şey demişti dikkat et ama büyük bir darbe almadığın sürece burnuna bir şey olmaz .o cesaretle heralde yaptımYani ne biliyim 1 haftadan sonra kemik kaynıyordur heralde yan yatmayla yamulursa eyvah eyvah
Ben dokunmaya korkuyorum burnumda sürekli akıntı var alerjik offf
2 yastıklamı yatıyosunuz?3 ay oldu yeni yeni yan yatıyorum. Burun sırtında asimetri yok burun ucunda var
Evet aslında gerekli değil bu ama ben böyle daha rahat ettim2 yastıklamı yatıyosunuz?
Uyku sırasında istem dışı dönmediniz mi sağa sola?Evet aslında gerekli değil bu ama ben böyle daha rahat ettim
Uyku sırasında istem dışı dönmediniz mi sağa sola?
Ben ameliyattan sonraki ikinci gün yan yattım . Doktorum istediğin gibi yatabilirsin dedi bende hiç kasmadım . Bir gün sonra ütü yemek her şeyi yaptımMerhaba arkadaşlar. Burun ameliyatı olalı 16 gün oldu. 9. gün atel ve alçı çıktı. Doktora o günden sonra yan yatabilir miyim diye sordum yüzüstü yatma onun dışında istediğin gibi yatabilirsin dedi. Hala 2 yastıkla yatıyorum bazen hafif sağa sola dönüyorum ama korkuyorum yamulurmu diye? Siz ne zaman yan yatmıştınız? Yan yatınca bişey olurmu?
Bana da 2.5 ay yan yatma demişti ben 3 ay oldu hala düz yatiyorumMerhaba arkadaşlar. Burun ameliyatı olalı 16 gün oldu. 9. gün atel ve alçı çıktı. Doktora o günden sonra yan yatabilir miyim diye sordum yüzüstü yatma onun dışında istediğin gibi yatabilirsin dedi. Hala 2 yastıkla yatıyorum bazen hafif sağa sola dönüyorum ama korkuyorum yamulurmu diye? Siz ne zaman yan yatmıştınız? Yan yatınca bişey olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?