Burun Ameliyatı Sonrası Yüz Temizliği/Makyaj ne zaman yapabildiniz?

FikirAdasi

Fikir Adası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
835
3
116
Ankara
Merhaba bayanlar

Ben 17.07.2012de ameliyat oldum yani burnum daha 1 hafta 1 günlük...

Bende deviasyon+konka büyümesi+kemikte sorun vardı. Bugün dikişlerim alındı, atel ve bantlar çıkarıldı. Yüzüm ne kadar yıkasamda inanılmaz pis geliyor. E, onca zaman bantlı durdu, yağlandıda... Normalde hep dermokil maske kullanırım ama sert bir yapısı var, yüzde kuruyor falan şu an için kullanmaya korkuyorum. Sizler cilt temizliğine ne zaman başladınız? Ne şekilde yaptınız?

Bir de makyaja bayılırım ben... Ne zaman başladınız burun dahil makyaj yapmaya? Yani pudra vb sürmeye...

Benim 10 gün oldu ameliyat olalı... Yıkıyorum ama tonikle falan silemedim daha burnumu... Bugün denicem bakalım. Şu an çok şükür sivilce problemim yok ama olmaya çok meyilliydi ki tam zamanında çıktı atel :)))

Makyaj yapmadım daha ama yapmak istiyorum çünkü çok seviyorum Acaba ameliyat olanlar ne zaman yaptı? Keşke sen ben dışında birileri de bir şey yazsa yardımcı olsa... Resmen topicler sen, ben ve sonkibritten ibaret...

ameliyattan sonra burun derisi cok ince ve hassas oluyor canim ben bebek sabunlariyla yikiyorum yuzumu daha rahat oluyor.maskeler icin cok erken kenal hoca gunes koruyucu onerdi bende 70 faktor koruyucu kullaniyorum su bazli oldugu icin yaglandirma yapmiyor kullancaksa su bazli olsun ben dun koruyucunun ustune makyaj yaptim sikinti olmadi pudra falan surdum ) maske falan yapma bence bebek sabunlari ole yika sabah aksam)

ben de şu pütürlüğü yok etmek istiyorum ya ( bebek sabununu öğrendiğim iyi oldu denicem

Kemal hoca bana güneş koruyucu söylemdi ya :/ Gerçi adamda haklı, elini ayağına dolaştırdım Sana ne önerdi canım? Ne kadar oldu sen ameliyat olalı? Kaç gün sonra makyaj yaptın canım sen?

Bebek sabunu çok iyi fikir... Araştırayım ben... Tşk ederim

Kızlar 10 gün sonra benimde deviasyon + rinoplasti ameliyatım var, ancak makyaj yapmadan en fazla 1 ay durabilirim diye düşünüyorum:) Gerçekten makyaj ne kadar kadar süre sonra yapılıyor doğrusu çok merak ediyorum? Ameliyat geçiren arkadaşlar paylaşabilir mi?

merhaba benden senden 1gün önce 16temmuzda i ameliyat oldum makyaj yapmıyorum temizliginide tam anlamıyla yapamıyorum kenarlarını gül suyuyla temizliyorum ama üst kısımlarına dokununca bile sızlıyor.zaten yağlı bir cildim var temizleyemediğim için siyah noktalar oluşmaya başladı

ben 12 gun once ameliyat oldum canim bana gunes koruyu kullan yuksek faktor dedi bende su bazli 70 faktor vardi daha once baska doktor soylemisti su bazli cok ii die 'hamilton optimal' biraz pahali ama cok guzel. kemal hoca koruyucu surmeden gunese cikmamami soyledi canim.burun derisi hassas oldugu icin leke olusabilirmis gunesten. bende cok arastirdim en iyisi bebek sabunu goz yakmadigi icin de burnunu rahatca temizliyebiliosun bende cok arastirdim sabun en iyisi gibi)

makyajida dun yaptim hic bi sorun olmadi eve gelincede hafifce guzel guzel temizledim canim makyaj urunun kaliteliyse bi sorun olmaz

bu arada bebek sabunu derken dalin geliyo aklıma :))) baska ne varki?

benmde 23. günüm yarın makyaj yapıcam çünkü erkek arkadaşımla görüşecem ve burnumda şiş umarım bi aksilik çıkmaz konuşmam gülmem değişik ama ne yapayım fondotende kullanıcam burnuma yoksa daha büyük duruyor yapacak bişe yok

Yaptıktan sonra beni de bilgilendirir misin tatlım? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…