Öncelikle geçmiş olsun dikişlere şişliklere kesinlikle dokunmayın doktorunuzun önerdiği şekilde temizlemeye çalışın gittikçe sızıntı azaldıkça rahatlarsınızKızlar 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. Aklıma takılan bazı sorular var. Bu burun içindeki şeffaf dikişler kendiliğinden eriyormuş heralde ama uçları sivri sivri burun deliklerimden fırlıyor bunlar da gidecek mi ? Işık tutup burnumun içine baktığımda beyaz beyaz kısımlar görüyorum yumuşak, bunlar zamanla kapanacak mı kemik mi kıkırdak mı ne onlar? Burun deliklerimin içinde sivilce gibi çıkıntılı kısımlar var ve aslında nefes alırken biraz kapatıyorlar gibi şiş mi oluyor şimdi onlar ? Bir de burun içi bakımınızı nasıl yapıyorsunuz ? Ay çok garip burnum içi
Kızlar 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. Aklıma takılan bazı sorular var. Bu burun içindeki şeffaf dikişler kendiliğinden eriyormuş heralde ama uçları sivri sivri burun deliklerimden fırlıyor bunlar da gidecek mi ? Işık tutup burnumun içine baktığımda beyaz beyaz kısımlar görüyorum yumuşak, bunlar zamanla kapanacak mı kemik mi kıkırdak mı ne onlar? Burun deliklerimin içinde sivilce gibi çıkıntılı kısımlar var ve aslında nefes alırken biraz kapatıyorlar gibi şiş mi oluyor şimdi onlar ? Bir de burun içi bakımınızı nasıl yapıyorsunuz ? Ay çok garip burnum içi
Ben öyle bir aptallık yaptım ve dokundum sabahtan beri ellerimi açmış dua ediyorum. 2 aylık oldu burnum sol Septumda dikişler vardı hep kabuk tutuyordu bende temizleyip pomad sürüyordum. Zar zor attı dikişler orda ve sivilce gibi şişkinlik kaldı. Birkaç gündür gribim sümkürmek zorunda kaldım fakat içine bir baktım o sivilce gibi şişkinlikten iltihap akmış kanla karışık bende iltihap iyice çıksın diye biraz bastırdım yüzümün sol tarafı beynime kadar zonkladı hala zonkluyor. Korktum septum duvarına zarar verdim yamulacak diye. Doktorum uzakta olduğu için burdan tanıdığı bir arkadaşına gittim baktı enfekte olmuş dedi ilaç verdi. Yamulur mu peki dedim ‘yamulur yamulur delik bile oluşur’ dedi ağlayacaktım nerdeyse. Sivilceyi sıkar gibi sıkmadım kiÖncelikle geçmiş olsun dikişlere şişliklere kesinlikle dokunmayın doktorunuzun önerdiği şekilde temizlemeye çalışın gittikçe sızıntı azaldıkça rahatlarsınız
Ben öyle bir aptallık yaptım ve dokundum sabahtan beri ellerimi açmış dua ediyorum. 2 aylık oldu burnum sol Septumda dikişler vardı hep kabuk tutuyordu bende temizleyip pomad sürüyordum. Zar zor attı dikişler orda ve sivilce gibi şişkinlik kaldı. Birkaç gündür gribim sümkürmek zorunda kaldım fakat içine bir baktım o sivilce gibi şişkinlikten iltihap akmış kanla karışık bende iltihap iyice çıksın diye biraz bastırdım yüzümün sol tarafı beynime kadar zonkladı hala zonkluyor. Korktum septum duvarına zarar verdim yamulacak diye. Doktorum uzakta olduğu için burdan tanıdığı bir arkadaşına gittim baktı enfekte olmuş dedi ilaç verdi. Yamulur mu peki dedim ‘yamulur yamulur delik bile oluşur’ dedi ağlayacaktım nerdeyse. Sivilceyi sıkar gibi sıkmadım kibiraz bastırdım sadece sonra dokunmadım zaten şimdi çok korkuyorum bir şey olursa ilerde diye septumda sorunum yoktu ameliyat sadece estetik oldu ama ya yamulursa diye içim içimi yiyor allah kahretsin Sağdan soldan o kadar darbe alan var yamulmuyor bu mu yamultacak diye kendimi rahatlatıyorum. İnşallah uzun dönem sonucunda bir şey olmaz
Ben de yaraya dokundum çekiştirdim umarım bişey olmazBen öyle bir aptallık yaptım ve dokundum sabahtan beri ellerimi açmış dua ediyorum. 2 aylık oldu burnum sol Septumda dikişler vardı hep kabuk tutuyordu bende temizleyip pomad sürüyordum. Zar zor attı dikişler orda ve sivilce gibi şişkinlik kaldı. Birkaç gündür gribim sümkürmek zorunda kaldım fakat içine bir baktım o sivilce gibi şişkinlikten iltihap akmış kanla karışık bende iltihap iyice çıksın diye biraz bastırdım yüzümün sol tarafı beynime kadar zonkladı hala zonkluyor. Korktum septum duvarına zarar verdim yamulacak diye. Doktorum uzakta olduğu için burdan tanıdığı bir arkadaşına gittim baktı enfekte olmuş dedi ilaç verdi. Yamulur mu peki dedim ‘yamulur yamulur delik bile oluşur’ dedi ağlayacaktım nerdeyse. Sivilceyi sıkar gibi sıkmadım kibiraz bastırdım sadece sonra dokunmadım zaten şimdi çok korkuyorum bir şey olursa ilerde diye septumda sorunum yoktu ameliyat sadece estetik oldu ama ya yamulursa diye içim içimi yiyor allah kahretsin Sağdan soldan o kadar darbe alan var yamulmuyor bu mu yamultacak diye kendimi rahatlatıyorum. İnşallah uzun dönem sonucunda bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?