Ben öyle bir aptallık yaptım ve dokundum sabahtan beri ellerimi açmış dua ediyorum. 2 aylık oldu burnum sol Septumda dikişler vardı hep kabuk tutuyordu bende temizleyip pomad sürüyordum. Zar zor attı dikişler orda ve sivilce gibi şişkinlik kaldı. Birkaç gündür gribim sümkürmek zorunda kaldım fakat içine bir baktım o sivilce gibi şişkinlikten iltihap akmış kanla karışık bende iltihap iyice çıksın diye biraz bastırdım yüzümün sol tarafı beynime kadar zonkladı hala zonkluyor. Korktum septum duvarına zarar verdim yamulacak diye. Doktorum uzakta olduğu için burdan tanıdığı bir arkadaşına gittim baktı enfekte olmuş dedi ilaç verdi. Yamulur mu peki dedim ‘yamulur yamulur delik bile oluşur’ dedi ağlayacaktım nerdeyse. Sivilceyi sıkar gibi sıkmadım ki
biraz bastırdım sadece sonra dokunmadım zaten şimdi çok korkuyorum bir şey olursa ilerde diye
septumda sorunum yoktu ameliyat sadece estetik oldu ama ya yamulursa diye içim içimi yiyor allah kahretsin
Sağdan soldan o kadar darbe alan var yamulmuyor bu mu yamultacak diye kendimi rahatlatıyorum. İnşallah uzun dönem sonucunda bir şey olmaz