Yagocuk Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2013 31 1 18 35 İstanbul 11 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagocuk #1 Bugün itibariyle 2. Günüm ve yüzüm balon gibi şişmiş durumda bu şişliklee nezaman geçer tahminen suratım patlamak üzere gibi...:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün itibariyle 2. Günüm ve yüzüm balon gibi şişmiş durumda bu şişliklee nezaman geçer tahminen suratım patlamak üzere gibi...:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
K kkibele Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2007 985 7 158 Ankara 11 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagocuk #2 benim de çenem aşırı şişmişti ama 5. gün fln tamamen inmişti. en geç 1 haftaya hiçbir şey kalmıyor.
S semm_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2014 11 0 1 Trabzon 12 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagocuk #3 Yagocuk .!.: Bugün itibariyle 2. Günüm ve yüzüm balon gibi şişmiş durumda bu şişliklee nezaman geçer tahminen suratım patlamak üzere gibi...:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... bende yeni oldum daha 10.günüm ,benim 4.günden itibaren inmeye başladı sabretmen lazım biraz daha korkma bir haftaya çok az bişi kalıyo :)
Yagocuk .!.: Bugün itibariyle 2. Günüm ve yüzüm balon gibi şişmiş durumda bu şişliklee nezaman geçer tahminen suratım patlamak üzere gibi...:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... bende yeni oldum daha 10.günüm ,benim 4.günden itibaren inmeye başladı sabretmen lazım biraz daha korkma bir haftaya çok az bişi kalıyo :)
F Figen33 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 743 196 133 İzmir 12 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagocuk #4 Yagocuk .!.: Bugün itibariyle 2. Günüm ve yüzüm balon gibi şişmiş durumda bu şişliklee nezaman geçer tahminen suratım patlamak üzere gibi...:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Sabret canım, 48 saatten sonra rahatlamaya başlarsın.
Yagocuk .!.: Bugün itibariyle 2. Günüm ve yüzüm balon gibi şişmiş durumda bu şişliklee nezaman geçer tahminen suratım patlamak üzere gibi...:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Sabret canım, 48 saatten sonra rahatlamaya başlarsın.
Yagocuk Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2013 31 1 18 35 İstanbul 12 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagocuk #5 Figen33 .!.: Sabret canım, 48 saatten sonra rahatlamaya başlarsın. Genişletmek için tıkla... Ozaman yarına iner inşallah aşırı şiştim gözlerim küçüldü..:/:/:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Figen33 .!.: Sabret canım, 48 saatten sonra rahatlamaya başlarsın. Genişletmek için tıkla... Ozaman yarına iner inşallah aşırı şiştim gözlerim küçüldü..:/:/:/ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
D dilaratsy Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2014 1 0 1 Tekirdağ 13 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagocuk #6 Ben de 1 ay önce ameliyat oldum yüzümdeki şişler hemen geçti ama burnum hala biraz şiş. 6 ay sonra iner diyolar ama bana öyle gelmiyo bir de okulum var okullar açılmadan büyük bir kısmının inmesi gerekiyo yoksa herkes saçma sapan yorum yapıcak (
Ben de 1 ay önce ameliyat oldum yüzümdeki şişler hemen geçti ama burnum hala biraz şiş. 6 ay sonra iner diyolar ama bana öyle gelmiyo bir de okulum var okullar açılmadan büyük bir kısmının inmesi gerekiyo yoksa herkes saçma sapan yorum yapıcak (