Burun ameliyatı tecrübem .. Okuyun gülün...burnum burnum güzel burnum ... ;))

canim ya okudukca gulme krizlerine girdim esim sorup duruyordu neye guluyorsun bu kadar diye ben de sesli okumaya basladim yazdiklarini esimde bana katildi o da gulme krizlerine girdi :9: cok espirituelsin yaa seviyorum senin bu olumlu, espirili hallerini :54: ayrica yazdiklarin bana da cesaret verdi :9:

esime actim konuyu o pek yanasmiyor bu ameliyat isine ben seni boyle seviyorum ya kotu olursa fln dedi ama cok asiri tepkide gostermedi acikcasi sanirim ikna edebilcem :))) ama dogal olsun istiyorum dedigin gibi michael jackson a benzemek istemiyorum :9:

bugun 6.günüm tamamen aynı durumları yaşamısız :D Nil güzel kz ama burnu çirkn falan gibi laflar işitir işitmez doktor arayışlarına başladım ben Mersindenim en iyi doktor Remzi Fırıncıoğulları dediler ona gittim pek candan değil ama işinin ehlii.sonucumu bende çok merak ediorum.sennki gibi güzel olur umarım ve memnun kalırııım :)

Merhaba burnunuzu cok begendim gercekten cok guzel olmus ama eski halini cok merak ediyorum kiyaslama yapmak icin:) bende yaptircam ama herkes gibi benimde korkularim var..

burnunuz çok hoş olmuş:)bu işin en zor ve önemli kısmı iyi bir doktor bulabilmek, ben de düşünüyorum ama pek cesaretim yok aranızda antalyadan doktor önerebilecek var mı acaba?

bugun 6.günüm tamamen aynı durumları yaşamısız :D Nil güzel kz ama burnu çirkn falan gibi laflar işitir işitmez doktor arayışlarına başladım ben Mersindenim en iyi doktor Remzi Fırıncıoğulları dediler ona gittim pek candan değil ama işinin ehlii.sonucumu bende çok merak ediorum.sennki gibi güzel olur umarım ve memnun kalırııım :)

wallamı :D ah kıyamam yahu :D derler derler neler derler şimdide estetikli güzel diyolar, yaptırın sizde diyorum bakalım olacakmı biz gibi ? :) alt yapı şart.

Merhaba burnunuzu cok begendim gercekten cok guzel olmus ama eski halini cok merak ediyorum kiyaslama yapmak icin:) bende yaptircam ama herkes gibi benimde korkularim var..

öncelikle teşekkür ederim. eski halini merak etme boşwer :D fatih sultan mehmet gibiydi :D ayrıca korkma kaş aldırmak gibi bişey ;))

burnunuz çok hoş olmuş:)bu işin en zor ve önemli kısmı iyi bir doktor bulabilmek, ben de düşünüyorum ama pek cesaretim yok aranızda antalyadan doktor önerebilecek var mı acaba?

ewet doktor seçimi çok mühim. en iyisi istanbulda kanımca emre ilhan.. antalyayı bilmem ama istanbulda emre beye ol derim.

Selam
Öncelikle burnun mükemmel olmuş.Her resme bakarken maşallah dedim.
Ama sana bir kaç tane sorum olacak.Emre bey'in muayenahanesi Bağdat cad.tam olarak nerde bi de
ameliyatı toplam ne kadara yaptırdın,iyleşme süren ne kadar sürdü..

Back
X