Arkadaşlar eşim burun ameliyatı olacak ama burun ameliyatlarından sonra koku alma duyusu büyük oranda kayboluyormuş diye duyduk bunun gerçeklik payı ne kadar acaba bilgisi olan bu konuda beni aydınlatırsa çok sevinirim
Ewet olabiliyormuş, kardeşim estetik oldu ve kafayı yemek üzere eski hassasiyetinin kalmadığını söylüyor.Ama ilk aylar geçici his kaybı olurmuş, 1 yıldan sonra hala devam ediyorsa geri dönüşü yok.
Bu foruma yazalı 2 sene olmuş tekrar yazayım bazı arkadaşların koku duyusunu kaybetmesi normal ama burun dokusu kendini yeniledikten sonra öyle bir koku almaya başlıyorsunuz ki en ünlü av köpekleri halt yemiş :)
Bu foruma yazalı 2 sene olmuş tekrar yazayım bazı arkadaşların koku duyusunu kaybetmesi normal ama burun dokusu kendini yeniledikten sonra öyle bir koku almaya başlıyorsunuz ki en ünlü av köpekleri halt yemiş :)
benimde 3hafta yi geçti ve koku net alamıyorum. Çok yakından aliyorum ve bu tüm kokular için geçerli değil. Bazen bildiğim kokular bile değişik geliyor ve zaman zaman burnunda kötü bir koku oluyor. Bunu yaşayan varmı acaba?