Burun Ameliyatı ( yardımcı olur musunuz )

Bsrm

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
48
6
611
Arkadaşalr merhaba
Benim burnum kırıldı şimdide et oluştu ameliyat olucakktım geçen sene ergin kılıçla görüşmüştum ameliyat gunleri dolu oldugu içi olmamamıştım bu senede raporlu için olamıyorum. şimdi ameliyat olmak istiyorum ama doktor bulamıyorum öğrenciyim en fazla 1500 milyar verebillirim şimdi haydarpaşa numune hastanesnde plastik cerrahi nesibe sineme randevu aldım gidip bi görüşücemde sizin bildiğin devlet hastanesinde çalşan iyi doktorlar var mı yardımcı olursanız cok sevinrm

arkadaşlar lutfen yardımcı olurmusunuzz banaa konu hakkındaa bilgisi olan yok mu

mrb benımde burnumda catlak vardı ama ben ozel doktra oldum umarım bulablrsn en kısa zamanda gercekten zor insanın saglıgından olması

devlet hastanesini tercih etme bence,biraz para biriktirirsin geç olur ama güç olmaz..
tanıdıksa güvenebileceğin bir dr.sa git ancak onun haricinde yüzünün tam ortası yani iyi düşün derim ;)

nefes problemim oldugu için ameliyat olmam gerekiyo

bende 2 senedir nefes alamıyorum canım bence biraz daha araştır öyle ameliyatını ol ben 2 yıldır araştırıyorum. Bende kışın muhammet dilbere olmayı düşünüyorum. Bu doktorların fiyatları çok yüksek ama her zaman yanında olan ameliyat sonrası hastasına ilgi gösteren doktorlar. Sonuçta sağlık bu iyice araştır canım öyle ol ameliyatını Devlet hastanesinde doktorların özel doktorlar kadar ameliyattan sonra ilgileneceğini pek sanmıyorum. Geçmiş olsun canım...

bende 2 senedir nefes alamıyorum canım bence biraz daha araştır öyle ameliyatını ol ben 2 yıldır araştırıyorum. Bende kışın muhammet dilbere olmayı düşünüyorum. Bu doktorların fiyatları çok yüksek ama her zaman yanında olan ameliyat sonrası hastasına ilgi gösteren doktorlar. Sonuçta sağlık bu iyice araştır canım öyle ol ameliyatını Devlet hastanesinde doktorların özel doktorlar kadar ameliyattan sonra ilgileneceğini pek sanmıyorum. Geçmiş olsun canım...

Teşekkür ederm sanada geçmiş olsun :) yarına doktora randevu aldım görüşücem eğer beğenrsem mecburen ona olucam çünkü göntüsündende pek memnun değilim rahatsız ediyo o yüzden bir an önce olmak istiyorum Allah yardımcımız olsun inşş

Back
X