burun ameliyatı

babyblueup

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
17
0
1
27
burun ameliyatı olalı 1 ay oldu ve tahmin ettiğimden çok çirkinleştim.. bunca insan ameliyat olup güzelleşirken.. içimi dökmek istedim sadece

çok küçük bi suratım var ne çene kemiğim çıkık ne elmacık kemiklerim. eski burnum kemerli ve kırık bi burundu. yüzümde de belirgin asimetriler var ne kaşlarım denk birbirine ne yanaklarım ne dudaklarım.. ameliyat sonrası mükemmel olmayacağımı ben de biliyordum ama şuan burun deliklerim havaya bakıyor, eski burun ucum zaten büyük olduğu için aşırı küçülemedi şuan hala büyük ve şiş. bilmiyorum yüzüme hiç ait değilmiş gibi. sanki bütün çirkinliklerim daha çok ortaya çıkmış gibi. ne düşüneceğimi bilmiyorum bunları söylemem doğru mu yanlış mı onu da bilmiyorum..

ince deriliymişim ben 2 ay içerisinde burnun şeklini alacak dediler. biliyorum herkes en az 6 ay 1 yıl diyor ama çok büyük değişimler olmayacak gibi..

Şuan zorlu bi süreçten geçtiğim için doktorumun ismini vermek istemiyorum, zaman tanıyorum kendime

Anlıyorum. Annem göğüs küçültme ameliyatı oldu. Doktorundan memnun kalınca kuzenim de aynı doktora burnunu yaptırdı. O görüşmeye ben de gitmiştim. Kuzenim doktordan burun kemiğini törpülemesini isteyince doktor fazla törpülemeyelim çünkü büyük değişimlerde hasta kendini aynada gördüğünde 'bu ben miyim' diye depresyona girebiliyor demişti. Belki sizinki de öyle bir durumdur. Belki siz de zamanla beğenirsiniz. Hem daha çok da yeni.

Kemikli kısımdaki ödemler tamamen indi ancak burun ucunda ödem hala var ne zaman inerler bilemiyorum
Kemikli kısımdaki ödemler tamamen indi ancak burun ucunda ödem hala var ne zaman inerler bilemiyorum
Umarım o şekil kalmaz. Bende bir kez oldum. Ameliyat tekrar olucağım. Para biriktiriyorum. Revizyon ameliyatları çok pahalı en az 17 bin diyorlar. Gelecek yıla kadar birikim yapıcam kalanıda kredi çekicem. Havalar çok ısınmadan olmayı planlıyorum.

Back
X