- 23 Mayıs 2019
- 17
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi babyblueup
burun ameliyatı olalı 1 ay oldu ve tahmin ettiğimden çok çirkinleştim.. bunca insan ameliyat olup güzelleşirken.. içimi dökmek istedim sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burun ameliyatı olalı 1 ay oldu ve tahmin ettiğimden çok çirkinleştim.. bunca insan ameliyat olup güzelleşirken.. içimi dökmek istedim sadece
Şuan zorlu bi süreçten geçtiğim için doktorumun ismini vermek istemiyorum, zaman tanıyorum kendimeKime oldunuz ameliyatınızı çok merak ettim.
Şuan zorlu bi süreçten geçtiğim için doktorumun ismini vermek istemiyorum, zaman tanıyorum kendime
Şuan zorlu bi süreçten geçtiğim için doktorumun ismini vermek istemiyorum, zaman tanıyorum kendime
Merhaba şuan nasıl peki burnunuz küçülme oldu mu?ince deriliymişim ben 2 ay içerisinde burnun şeklini alacak dediler. biliyorum herkes en az 6 ay 1 yıl diyor ama çok büyük değişimler olmayacak gibi..
Kemikli kısımdaki ödemler tamamen indi ancak burun ucunda ödem hala var ne zaman inerler bilemiyorumMerhaba şuan nasıl peki burnunuz küçülme oldu mu?
Kemikli kısımdaki ödemler tamamen indi ancak burun ucunda ödem hala var ne zaman inerler bilemiyorum
Kemikli kısımdaki ödemler tamamen indi ancak burun ucunda ödem hala var ne zaman inerler bilemiyorum
Umarım o şekil kalmaz. Bende bir kez oldum. Ameliyat tekrar olucağım. Para biriktiriyorum. Revizyon ameliyatları çok pahalı en az 17 bin diyorlar. Gelecek yıla kadar birikim yapıcam kalanıda kredi çekicem. Havalar çok ısınmadan olmayı planlıyorum.Kemikli kısımdaki ödemler tamamen indi ancak burun ucunda ödem hala var ne zaman inerler bilemiyorum