Burun Ameliyatı

mrsgamzee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
20
1
1
İstanbul
Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, istanbul içi arkadaşlar uygun fiyat ve iyi bir dr önerisinde bulunabilirse onlar üzerinde araştırma yapacağım, şimdiden teşekkürler.

canım benim bildiklerim amirali nevai,ismail bayram,necdet uçar bunlar Boğaziçi tıp merkezi

hasan hüseyin ceylan

erdinç ak bunlar fiyatı uygun olanlar bunlar benim bildiğim

ben erdinç beye ameliyat olucam bende kemik egriliğide var içerde o sırada estetikte olucam

canım benim bildiklerim amirali nevai,ismail bayram,necdet uçar bunlar Boğaziçi tıp merkezi

hasan hüseyin ceylan

ben erdinç beye ameliyat olucam bende kemik egriliğide var içerde o sırada estetikte olucam

Umarım dilediğin gibi olur bu söylediklerini çok duydum bi bakacağım teşekkürler :)

Bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, istanbul içi arkadaşlar uygun fiyat ve iyi bir dr önerisinde bulunabilirse onlar üzerinde araştırma yapacağım, şimdiden teşekkürler.
istanbulda Salih emre üregen bey var,estetik cerrah,benim yaklaşık 3 yıl önce burun ameliyatımı yaptı çok mutluyum,çok şükür.öneririm

hasan hüseyin ceylan

Merhaba ameliyat oldunuz mu?_ olduysanız şu an durum nedir? kime oldunuz ne kadara oldunuz :) Öncesi sonrası fotonuz var mı birde memnun kaldınız mı? Sevgiler <3

Back
X