burun ameliyatı

balizza_17

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
39
9
27
merhabalar. bu sabah burnumda çıkan küçük bi yaran için doktora gittim ancak doktor tesadüfen burnumun ilerisine bakıp kemik oldugunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi megersem rahat nefes alamamamın ve baş ağrılarımın sebebi buymuş ama bu beni ürküttü zaten benim burnumun şekli dışardan bakıldığında da baris yamuk bi burun acaba ameliyattan sonra burun yapım dahami kötü olur yada düzelirmi ve bu ameliyatı olmalımıyım. lütfen cevap verin :):KK61:

Merhabalar. Benimde burnum çok yamuktu yamuk derken kemerli ve sağ tarafımdan nefes almakta zorluk çekiyordum 8 gün önce ameliyat oldum eğer rahat nefes almak istiyorsanız bence ameliyat olun derim eğer iyi bir doktorada ameliyat olursanız burnunuzda bir sorun olacağını sanmıyorum tabi ameliyat öncesinde doktorunuzu iyice araştırmanız ve sadece bir doktorla kalmayın derim çünkü doktor gerçekten çok önemli başka merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz :KK45:

merhabalar. bu sabah burnumda çıkan küçük bi yaran için doktora gittim ancak doktor tesadüfen burnumun ilerisine bakıp kemik oldugunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi megersem rahat nefes alamamamın ve baş ağrılarımın sebebi buymuş ama bu beni ürküttü zaten benim burnumun şekli dışardan bakıldığında da baris yamuk bi burun acaba ameliyattan sonra burun yapım dahami kötü olur yada düzelirmi ve bu ameliyatı olmalımıyım. lütfen cevap verin :):KK61:

Merhaba,

Evet burun şekil bozuklukları, nefes alma, başağrısı, horlama, gözaltı morlukları ve en önemlisi yorgunluğa dahi sebebiyet vermektedir. Ameliyata girmeden evvel hastalarımıza, dijital simulasyon teknolojisiyle tasarladığımız operasyon sonrası görüntülerini gösteriyoruz. Bu şekilde herhangi bir sürprizle karşılaşmadan, gönül rahatlığıyla, burun ameliyatı olabiliyorlar. Burun ameliyatı olmak diğer tüm estetik cerrahi operasyonlar ve diğer estetik uygulamalar gibi, kişisel bir tercihtir, kimse sizi bu konuyla alakalı olarak zorlayamaz, size katacağı avantajlarını düşünerek hareket eder ve ameliyatı düşünürseniz, fikir almak için bile özel mesaj yoluyla bize ulaşarak, randevu planlaması yapabilirsiniz.

X