Burun ameliyatı

amore_donna

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
294
363
Slm bayanlar bugün 33. Gün oldu ameliyat olalı. Merak ettiğim burun ucu daha da inermi acaba su an tam kararında olmuş diyebilirim daha fazla inmesini istemiyorum geçiren arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum lütfen

Slm bayanlar bugün 33. Gün oldu ameliyat olalı. Merak ettiğim burun ucu daha da inermi acaba su an tam kararında olmuş diyebilirim daha fazla inmesini istemiyorum geçiren arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum lütfen
en güzel cevabı dr un verir heralde.kalkıklığı neye göre ayarladı.
Normalde iniyor

en güzel cevabı dr un verir heralde.kalkıklığı neye göre ayarladı.
Normalde iniyor
kontrole gittgmde sorarım artık napayim. Dr um dogalcilardan öyle çok kalķık değil burnum biraz daha inerse burun ucu düşük olacak burnum çok sorunluydu benim kemerli içte yamukluk burun üstünde ben vardı. Allahım affetsin tam cadı burnuydu :-) o yuzden yüzümde büyük değişiklik oldu bozulacak diye çok korkuyorum[/QUOTE]

burun ameliyatı olmak istiyorum bir o kadar da korkuyorum ne yapmam gerekiyor korkmamam için ?

yaptırdıktan sonra ne kadar güzel bir burnun olacağını hayal et :) Genel anestezi ile ameliyat ol hiç birsey anlamıyorsun.Ayıldığında odanda oluyorsun.Tabi benim gibi hemşire ya da doktorla kavga etmek üzereyken bayılmış olursan küfrederek uyanabilme ihtimalin de var :)

burun ameliyatı olmak istiyorum bir o kadar da korkuyorum ne yapmam gerekiyor korkmamam için ?
Benim kadar korkmuş olmazsin emin ol ameliyata 1 saat kala hemşireye gına geldi sanirim birak git olma ameliyat kal boyle diye isyan etmisti şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ne kadar dırdır etmissem artık :-) 35. gunumdeyim şimdi iyiki olmuşum diyorum. Ameliyattan sonrası daha zor sisi incekmi düzelecek mi falan filan bende çok evhamliyim kafayı yiycem

Ameliyat olalı 8gün oldu ve alçı 7.günümde çıktı şuan burnumda acayip bi ağırlık hissi var sanki burnunum üstünde 20kiloluk çuval taşıyorum.neden boyle oluyo yasayan bilen var mı

Benim 1,5 ay oldu hala ara ara burnum yere yapisacakmis hissi oluşuyor bazen aynanın karsisina geçip inceliyorum korkudan burnum mu düştü diye :KK45:

benım burnumun ortasında ve kaslardan baslayan hızada sertlık var.kemık mı ödem mı anlamadım.16.gunumdeyım henüz.herkes iner diyor ama bildigin kemik bu.

X