Burun ameliyati

Cinaragaci1968

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1
0
1
57
Kizlar merhaba

Foruma yeni uye oldum.
2 senedir nefes alamiyordum. Devlet ve ozel hastaneye gittim. Burnumda kemik egriligi ve 2 tane kis varmis. Bunun icin ameliyat dediler.
Daha onceden bu sekilde operasyon geciren varsa lutfen bana bilgi verebilirmisiniz?
Mesela tampon kac gun kaliyor?
Slikon tanpon cok onemlimi doktor bana gazli bez dedi.
Agri cok oluyormu?
Cok fazla korkuyorum. Netten bir kac video seyrettim iyice korktum.

Bende nefes alamiyorum kemik eğriliği var birde güvenilir Dr bulmak zor gerçekten rahat nefes alabilen ve yüzüne uygun doğal görünümlü burun operasyonu geçirenler lütfen fotoğraflarıyla birlikte paylassinlar arkadaslar

Arkadaşlar burun estetiği ve nefes alma problemleri çözülen (burun içinde et ve kemik eğriliği)
uzun zamandır memnun olan yok mu ?

Yardımcı olun ya

Bende yeni oldum.sürekli ağzımdan nefes alıyordum.yıllardır ertelediğim bu problemi nihayet hallettim.dr önce burun mr ı çekti. Sonrasında madem deviasyon yapacağız birazda toplayalım ufaltalım burnu deyince hem deviasyon hem burun estetiği yaptırdım.bir gece hastanede kaldım.özel bir hastanede oldum ameliyatımı.bakım ilgi süperdi.:))ağrı eşliğim yüksek olduğundan ameliyat sonrası bir ağrım olmadı.ameliyat sonrası tek sıkıntı 2-3 gün sonrasında yaşadığım burun kuruluğu.drumun dediği gibi tüm uygulamaları yaptım burun içi yıkama krem uygulama yatarken odamı nemlendirme ama maalesef kuruluk hissini gideremedim.tamponlar(silikon) 7 gün çıkarılacakmış. Henüz çıkarılmadı.şeklinide çok merak ediyorum.umarım sağlıklı nefes alabilirim.

Arkadaşlar burun estetiği ve nefes alma problemleri çözülen (burun içinde et ve kemik eğriliği)
uzun zamandır memnun olan yok mu ?

Yardımcı olun ya
canım aynı problem bende var 17 aralıkta oluyorum amleliyat 5 gün kaldııı. yardımcı olurum sonrasında senin için geç olmamış olucaksa

Yarın tamponlar alınacak.umarım çok Can'ım yanmaz.bu arada şişlikler yüzün üst tarafından gitgide aşağıya doğru indi yanaklarımın altı çok komik oldu.bu arada dişlerim agrıdı bugun.morluk giderici krem sürdüm tekrar.burnuma çok dikkat etmem gerek yanlışlıkla darbe gelmesin diye ister istemez herkese gardımı almış durumdayım.kimseyi yanıma yanaştırmıyorum:) Kociş isyanlarda......

Tampondan bende çok korkuyodum ama %98 acımıyo korkmasaydım keşke bu kadar kendime eziyet ettim alındığını hissetmedim bile diyo endişelenme hiç bende artık olup kurtulsam artık offf

Ameliyat olana kadar hiç düşünme normal rutinine devam et.ameliyat görsellerini inceleme.zaten bayıltıyorlar. Hiç birşey duymuyorsun..

Tamponlarım alındı tabi dikişlerimde ..tamponu hiç hissetmedim bile.dikişlerde ise adı üstünde dikiş diye korktum ama oda hiç acımadı.burun insanın ifadesini Nasıl değiştiriyormuş.bu arada masaj yapmamı söyledi Dr.yaparken acıyor o nedenle fazla kalmadan yapacağım.burnum hala tıkanık gibi .umarım burum Zaman'la düzelir.benim için öncelik nefes alabilmem.

Yarından sonra ameliyat benimde bakalım acımaması beni de rahatlattı çok sevindim yeni burnuşunla güzel sağlıklı bi hayat sürersin umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…