Burun ameliyatı

sonra çok mutlu olacaksın burnun kalkık ve kavisliyse bence şimdiden sonrasında güzel olur:) geçmiş olsun

Merhaba hanımlar bende ameliyat olalı yaklaşık 1ay olcak hem kemik eğriliği hemde et vardı burnum dışardan da yamuktu ameliyatımı devlet hastanesinde plastik cerrah yaptı ama sadece orta kısma müdahale etti amrliyatımı bilmeyenler anlamadı estetik olduğunu cidden zor bi süreç ama hepsi geçiyomuş gerçekten gerekliyse kimse korkmasın burnum 3.hafta anca açıldı hala arada tıkanıklıklar var ödem de var hatta o yüzden yamuk gibi duruyo ama hepsi geçiyor bi gğn sonra bile çok değişiyo daha önümüzde uzun bi süreç var sabırlı olup zamana bırakmaken iyisi

Meraba hangi hastanede yaptırdınız acaba doktorunuz kimdi? devlet hastanesinde nasıl ilgilendiler ve son olarak ücreti ne kadar tuttu.?

Benimki. Tamamen sağlık sorunu olduğu için devlet hastanesinde yaptırıp bi ücret ödemedm tanıdık olduğu için de ekstra bi ilgi görmedm ama aksi negatif de hiçbişey yaşamadım herkes güzelce işini yaptı şimdi neredeyse üç ay olacak ve gittikçe daha rahat nefes alıp iyileşiyorum

Benimki. Tamamen sağlık sorunu olduğu için devlet hastanesinde yaptırıp bi ücret ödemedm tanıdık olduğu için de ekstra bi ilgi görmedm ama aksi negatif de hiçbişey yaşamadım herkes güzelce işini yaptı şimdi neredeyse üç ay olacak ve gittikçe daha rahat nefes alıp iyileşiyorum

Benimki de sağlık için et var rahat nefes alıp veremediğim için düşünüyorum yaptırmışken az bi kemer de var onuda yaptırırım diye düşünüyorum. Hangi hastane ve doktorda oldugunuzu söylerseniz sevinirim. Adınıza çok sevindim.

Back
X