Burun ameliyatııı

leyla157

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
6
3
86
28
Merhaba. 1 ay önce burun ameliyatı oldum. Fakat aynaya baktığım zaman burnum önden çok geniş geliyor gözüme. Kıkırdak dokum daha ince kemik olan yer daha geniş bu genişlik zamanla kapanır mı? Sanki biraz daha törpülenmesi gerekiyor. Yani o sırt kısmında ki kemik şişlik yüzünden mi geniş geliyor gözüme, daha önce ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba. 1 ay önce burun ameliyatı oldum. Fakat aynaya baktığım zaman burnum önden çok geniş geliyor gözüme. Kıkırdak dokum daha ince kemik olan yer daha geniş bu genişlik zamanla kapanır mı? Sanki biraz daha törpülenmesi gerekiyor. Yani o sırt kısmında ki kemik şişlik yüzünden mi geniş geliyor gözüme, daha önce ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba, ben de aynı durumdayım. Benim de 1 ay oldu ameliyat olalı. Özellikle sabahları çok şiş oluyor burnum, akşama doğru inceliyor ama yine de istediğim kadar incelmiş değil. Burun ucu ödemin gitmesi 6 ay sürüyormuş. O yüzden 6 ay sabrettikten sonra karar vermek en doğrusu sanırım. Ama bu şişip inme durumundan sıkılmaya başladım artık. Bi de şöyle bir durum var bende; akşama doğru aynada burnumu beğenmeye başlarken fotolarda burnumu hiç beğenmiyorum, sanki yamuk ve büyük çıkıyor. Bu ameliyat gerçekten psikoloji ve sabır işi..

Merhaba, ben de aynı durumdayım. Benim de 1 ay oldu ameliyat olalı. Özellikle sabahları çok şiş oluyor burnum, akşama doğru inceliyor ama yine de istediğim kadar incelmiş değil. Burun ucu ödemin gitmesi 6 ay sürüyormuş. O yüzden 6 ay sabrettikten sonra karar vermek en doğrusu sanırım. Ama bu şişip inme durumundan sıkılmaya başladım artık. Bi de şöyle bir durum var bende; akşama doğru aynada burnumu beğenmeye başlarken fotolarda burnumu hiç beğenmiyorum, sanki yamuk ve büyük çıkıyor. Bu ameliyat gerçekten psikoloji ve sabır işi..
Ya gerçekten bende fotoğraf çekilince beğenemiyorum banada büyük ve yamuk geliyo umarım gerçekten şişlik yüzündendir :( Birde galiba iç tarafta ip kalmış benim derim atmamış ödem var orda

Ayni sorun bendede var burnum buyuk ve yamuk cikiyor fotograflarda .Aksamlari banada inceliyor gibigeliyor âma sanirim isikdan fln.

Ya gerçekten bende fotoğraf çekilince beğenemiyorum banada büyük ve yamuk geliyo umarım gerçekten şişlik yüzündendir :KK43: Birde galiba iç tarafta ip kalmış benim derim atmamış ödem var orda

evet iç taraftaki dikişlerin atması birkaç ay sürüyor. bence 6 ay sabretmeliyiz, ödemler inince her şey daha güzel olacak :)

Şuan vakit erken bende ortalama 1 ay önce ameliyat oldum.Ödemler tamamen inmeden yorum yapmak yanlış.

Bende 35 gün oldu ameliyat olalı hafif bir yamukluk hissediyorum 🥺ödemeler indiği için olabilirmi yaşayan var mı böyle bişey uçuda hala top gibi kafayı vurdu

Daha bir şekil göremezsin ben yeni olcam ama kardeşimin 2 3 ay sonra şekillenmeye başladı şuan tamamen şekli oturdu.Ödemler inmeden hiçbir şey anlayamazsınız.

Back
X