Burun ameliyatım 2 aylık sizce başarılı mı

butterfly_29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
116
103
298
28
Öncesi palyaço diye tabir edilen hem kalın derili yayvan, hem hafif kemerli burnumun 2 aylık halini paylaşıyorum. İyi kötü yorumlarınızı almak istiyorum öncesi olarak fotoğraf atamayacağım çünkü halihazırda öyle bir resim yok. Sizce başarılı mı? Hala şiş var mı sizce iner mi ?

Son düzenleme:
Siz mi doğal istediniz acaba? Ben hafta içi ameliyat olacağım açıkçası doğal olmasını istemiyorum dedim doktoruma. Küçük, kalkık ve kavisli olmasını istiyorum.

Önemli olan sizin beğenmeniz. Siz beğeniyorsanız başarılı demektir. (Ve tabi nefes sorunu, eğrilik vs. yoksa)

Önemli olan sizin beğenmeniz. Siz beğeniyorsanız başarılı demektir. (Ve tabi nefes sorunu, eğrilik vs. yoksa)
Ah bilseniz benim yüzüm uzun ve geniştir yani öyle minyon tipli biri değilim zaten burnumu kısalttı eskiye oranla bizde rizeden gelmelik var emin olun Biraz daha kısaltsa fatih üreke benziywcektim şu haliyle bile dudak üstüme ağzıma küçük geliyor sizede bunu göz önüne almanızı tavsiye ederim

insan ameliyata girmeden önce küçük olsun isteyebiliyor ama yüzünüz ablaksa asla istemeyin sonu pişmanlık

Benim küçücük bi yüzüm var. Audrey tatu gibi. Aslında burnum da küçük. Ama hafif bi kemer var, bi de top değmiş eğilmişti. Toptan sonra eğildi, ucu düştü. Bendeki mantık da madem estetik oluyorum, tam olsun. Tabi benim gibi düşünmeyip doğal olsun diyenler de var. Herkesin kendi zevki.

evet arkadaşlar kaldırdım yorumlar için teşekkürler :)

Fotoğrafı göremedim benimde iki ay olacak nerdeyse ve kalın derili tekrar bakabilir miyim Fotoğrafa acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…