Burun ameliyatım sonrası hüsran: (

Bulamadiysam82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
94
27
3
43
Merhaba bayanlar;

Cuma günü kapalı karma ameliyat oldum nefes alamama sorunum vardı hazır ameliyat olmuşken burnumu da duzelttireyim dedim demez olaydım: (

Az önce tamponlarim alındı nefeste şuanda bir sıkıntı yok ama cumartesi alçılar cikicak OzamAn merak ediyorum nasıl olucağını: ( kalkık istemedim doğal olsun dedim çünkü burun deliklerim büyük ve kalkık olduğunda inanılmaz çirkin görünecek doktor ameliyattan önceki ve sonraki fotoğrafımı kendi instagramina koymuş sizce nasıl kızlar burun ucu biraz düşer mi ?

Kizlar resimleri ekledim doktorun koydugu onceki ve sonraki yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• 20180715_222014.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 430
  • IMG-20180713-WA0006.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 407
Bence eski haline kıyasla hoş gözüküyor. Zamanla oturacaktır acele etmeyin.

Sizce burun ve ust dudak arasindaki mesafe cok cirkin durmuyormu arkadaslar

Eklentiler

• 20180717_174729.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 415
Sizce burun ve ust dudak arasindaki mesafe cok cirkin durmuyormu arkadaslar
Hakikatten baya çok ya...
Benim de yüzüm senin gibi uzun. O yüzden istesende burnunu çok kısa yapamayız. Bunun bi açı ölçüsü var dedi görüştüğüm tüm doktorlar.yüz hatlarına uygun hafif uzun ama bana yakışan bir burun yapıldı.

Kizlar resimleri ekledim doktorun koydugu onceki ve sonraki yorumlarinizi bekliyorum
Kesinlikle iner hic merak etme.şuan serttir her bir yanı.yumusadikca odem indikce burnun da inecek.bende aksine kalkiklik istemistim ama malesef kalkik olmadi.14.gunum ve biliyorumki, dahada inecek.benim dokularimda suanda sert ve odemli.benimki de keşke inmese ama işte herkesin beklentisi farkli.

Canim doktoruma yazdim dedimki ben bu kadar kalkik istememistim bana verdigi cevap daha yeni ameliyat oldun o burun okadar degisecekki oldu ama ne zaman sence nasil olmus

Canim sen nezaman ameliyat oldun ve varrsa burun resmini eklemen gorebilirmiyim

abiminde böyleydi. indi 1-2 ay içinde. şimdi abimin burnu yandan bakınca düz ve doğal duruyor.
hiç merak etmeyin çok hoş olmuş.

Kalkıklığınız indi mi benimde çok kalkık oldu

Burnun zamanla bir miktar yer çekiminden dolayı düşme payı oluyor bu yüzden doktorlar istenilenden bir tık daha kalkık yapıyorlar ki iyileşince tam şeklini alsın diye. Benim de ilk yaptırdıgımda çok kalkıktı ama 1-2 aya düzeldi

Sizin burun delikleriniz görünüyor muydu baya fark oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…