- 16 Temmuz 2018
- 94
- 27
- 3
- 43
- Konu Sahibi Bulamadiysam82
-
Canim ben cok dogal burun isteyince ve ameliyat sonucunu da bu sekilde gorunce baya tirstim suan yuzum odem ve morluk icerisinde begenmene sevindim cnmBence çok hoş. Kalkık olması normal inan ki inecek bu kadar kalmayacak
Hakikatten baya çok ya...Sizce burun ve ust dudak arasindaki mesafe cok cirkin durmuyormu arkadaslar
Kesinlikle iner hic merak etme.şuan serttir her bir yanı.yumusadikca odem indikce burnun da inecek.bende aksine kalkiklik istemistim ama malesef kalkik olmadi.14.gunum ve biliyorumki, dahada inecek.benim dokularimda suanda sert ve odemli.benimki de keşke inmese ama işte herkesin beklentisi farkli.Kizlar resimleri ekledim doktorun koydugu onceki ve sonraki yorumlarinizi bekliyorum
Canim doktoruma yazdim dedimki ben bu kadar kalkik istememistim bana verdigi cevap daha yeni ameliyat oldun o burun okadar degisecekki oldu ama ne zamanKesinlikle iner hic merak etme.şuan serttir her bir yanı.yumusadikca odem indikce burnun da inecek.bende aksine kalkiklik istemistim ama malesef kalkik olmadi.14.gunum ve biliyorumki, dahada inecek.benim dokularimda suanda sert ve odemli.benimki de keşke inmese ama işte herkesin beklentisi farkli.
Canim sen nezaman ameliyat oldun ve varrsa burun resmini eklemen gorebilirmiyimHakikatten baya çok ya...
Benim de yüzüm senin gibi uzun. O yüzden istesende burnunu çok kısa yapamayız. Bunun bi açı ölçüsü var dedi görüştüğüm tüm doktorlar.yüz hatlarına uygun hafif uzun ama bana yakışan bir burun yapıldı.
Begenmenize sevindim canim insallah iner inmezse tekrar ameliyat olucam burun ucunu indirmek icinabiminde böyleydi. indi 1-2 ay içinde. şimdi abimin burnu yandan bakınca düz ve doğal duruyor.
hiç merak etmeyin çok hoş olmuş.
Mesaj ile atıyorum fotoğraflarımı sana. Benim tam tersi oldu.şişlikler indikçe burnum küçüldü az havaya kalktı.şişken daha uzunduCanim sen nezaman ameliyat oldun ve varrsa burun resmini eklemen gorebilirmiyim
Cok begendim.canim senin burnunu yuzuns cok yakismis .Desene ben daha cok beklerim bu burun inicek diye :)Mesaj ile atıyorum fotoğraflarımı sana. Benim tam tersi oldu.şişlikler indikçe burnum küçüldü az havaya kalktı.şişken daha uzundu
Atacağım fotoda görüceksin bak
Iner de, neden bu kadar indi diye sasisirsin.ama sunu soyleyim boyle kalkik gercekten cok guzel.Canim doktoruma yazdim dedimki ben bu kadar kalkik istememistim bana verdigi cevap daha yeni ameliyat oldun o burun okadar degisecekki oldu ama ne zamansence nasil olmus
Begenmene sevindim kuzum azcik insin istiyorum :)Iner de, neden bu kadar indi diye sasisirsin.ama sunu soyleyim boyle kalkik gercekten cok guzel.
Kalkıklığınız indi mi benimde çok kalkık olduMerhaba bayanlar;
Cuma günü kapalı karma ameliyat oldum nefes alamama sorunum vardı hazır ameliyat olmuşken burnumu da duzelttireyim dedim demez olaydım: (
Az önce tamponlarim alındı nefeste şuanda bir sıkıntı yok ama cumartesi alçılar cikicak OzamAn merak ediyorum nasıl olucağını: ( kalkık istemedim doğal olsun dedim çünkü burun deliklerim büyük ve kalkık olduğunda inanılmaz çirkin görünecekdoktor ameliyattan önceki ve sonraki fotoğrafımı kendi instagramina koymuş sizce nasıl kızlar burun ucu biraz düşer mi ?
Burnun zamanla bir miktar yer çekiminden dolayı düşme payı oluyor bu yüzden doktorlar istenilenden bir tık daha kalkık yapıyorlar ki iyileşince tam şeklini alsın diye. Benim de ilk yaptırdıgımda çok kalkıktı ama 1-2 aya düzeldiKizlar resimleri ekledim doktorun koydugu onceki ve sonraki yorumlarinizi bekliyorum
Sizin burun delikleriniz görünüyor muydu baya fark oluyor mu?Burnun zamanla bir miktar yer çekiminden dolayı düşme payı oluyor bu yüzden doktorlar istenilenden bir tık daha kalkık yapıyorlar ki iyileşince tam şeklini alsın diye. Benim de ilk yaptırdıgımda çok kalkıktı ama 1-2 aya düzeldi
Evet oluyor, aynı tepkiyi ben de vermiştim ilk başta. Şuan gözükmüyor burun deliklerim ama ilk yaptırdığımda gözüküyorduSizin burun delikleriniz görünüyor muydu baya fark oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?