burun ameliyatım sonrası kavga ettim

babyblueup

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
17
0
1
27
burun ameliyatı olalı 5 hafta oldu, dün ailemle çok büyük kavga ettim daha doğrusu abimle.. kendisi nerdeyse beni dövüyordu, burnuma bir darbe almadım ama çok bağırdım ve çok ağladım. burnum dışardan davul gibi şişti, galiba içerisi de tıkandı çok zor nefes alıyorum. sizce bir problem olmuş mudur şekli kemikleri vs kimseye soramıyorum tedirginim açıkçası

Başlığı okuyunca dedim doktorla kavga etti herhalde.

Kompres yap, tekrar kontrole git. Şakaya gelmez, damar tıkanması vs olur, bu da beyne basınç yapabilir, görünmekte fayda var, geçmiş olsun.

doktorla aynı şehirde değilim en son kontrolüm 2 gün önce olmuştu 2 ay sonra gelirsin demişti. tekrar randevuya gidemem büyük ihtimalle zaten çok meşgul bir doktor

Doktoru en azından ara sor istersen . Olmadı başka bir hastaneye git acilde baktır .
Geçmiş olsun

Benim doktorum da şehir dışında. Bana bir sıkıntı olursa sakın acile gitme mutlaka uzman KBB doktoruna git demişti. Çünkü acildeki doktorlar nasıl müdahale edeceğini bilemeyebilirmiş.

Aglayinca siser kuzum stres yapma dolmustur ici serum al eczaneden siringa ile icine sık sumuklerini akit korkma yapabilirsin zarari yok

Çok stres yapma ağladığında burnunun şişmesi çok normal okyanus suyuyla bol bol temizlem çok agladığın için dolmuştur burnunun içi. Başına ağrı bile yapar. Temizleyince rahatlarsın üzme kendini

Hepinize çok teşekkür ederim. Bu aralar çok kötü bi ruh hali içindeyim, bu sabah uyurken yanlışlıkla elimi burun ucuma çarptım yani elim yukarıdan burun ucuma düştü, hafif de değildi. Bilemiyorum çok endişeleniyorum şişti zaten.. 38. Günde bu darbeler tehlikeli midir?

Bu ameliyat sonrası cidden insan her şeye takıyor kızlar en ufak dokunmada bile kafam takılıyor valla ameliyat olan herkese Allah kolaylik versin

Yine ben geldim yine sıkıntılarım var .. daha demin çok şiddetli 2 kez öksürmek zorunda kaldım ki öksürmemeye çok dikkat ediyordum.. burnum acıdı o kadar sertliğe..ama sürekli çekiniyorum tetikteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…