Burun ameliyatımı oldum...!

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Burun ameliyatından sonraki süreç ne zormuş.benim 2 hafta oldu şuan ve psikolojim çok bozuk.Eskiden çokta kötü bi burnum yoktu kimisi olma diyordu hatta..Nefes problemimde çıkınca olmaya karar verdim.

Hani ameliyattan sonra insanın yüzüne bi güzellik gelir yüzü açılırya, bende öyle bi durum olmadı.Tam tersi çirkinleştim.Burnum çok şiş ve eskiden ince olan burun sırtım kalınlaştırılmış.kıkırdak koyulup yükseltilmiş bi burun sırtım var.orası yükselincede yanak dokumu burna taraf çekmiş.Buda doğallığı bozuyor haliyle.Gülünce bi tuhaf oluyorum bakışlarım değişmiş.

İyileşmesi uzun bi süreç belki ama güzelleşen bi burun ne kadar şiş olursa olsun en baştada belli eder kendini diye düşünüyorum.

Siz bu süreçte neler yaşadınız.İlk bir iki ay benim yaşadığım durumları yaşayıp sonradan düzelen varmı? Ablam burun ameliyatı geçiren çoğu kişinin gözleri bi tuhaf oluyor diyor.Haklıda.bendede öyle oldu..
Ameliyat olanların yardımına çok ihtiyacım var.

Bende 4. Gunumdeyim alcim ckmmadi ama onden belli ucu cok kalkik psikolojim cok bozuk benimde burnum kotu degildi bi bosluktan oldum daha guzellesmek icin ama mahvettim galiba canim umarim zamanla duzelir herkesin gonlunce olur

Bende 4. Gunumdeyim alcim ckmmadi ama onden belli ucu cok kalkik psikolojim cok bozuk benimde burnum kotu degildi bi bosluktan oldum daha guzellesmek icin ama mahvettim galiba canim umarim zamanla duzelir herkesin gonlunce olur
ucunun kalkıklığı iniyormuş zamanla..Önemli olan yüzünüzle uyumlu olması..ben kendimde bunu göremiyorum

Back
X