Burun ameliyatında 1. Ay ile 6. Ay arasındaki farklar (resimli)

Cok saol guzel yorumlar cok motive ediyor eski hali korkunctu onuda atiyimda fark gorunsun

Eklentiler

• photostudio_1488385960969.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 3.326
Burnunuz 1. aydan sonra cok fazla kuculdu mu? Benim 1.ayim su an iyi ancak kuculmesinden korkuyorum. Cunku suratim genis ve bu burun dahi suratima gore kucuk ve kisa geliyor bana . Bariz bi kuculme oluyor mu cevaplarsaniz sevinirjm cunku kenidmi cok yiprattimm

Valla altıncı ayım ama ben hala mutsuzum seklı guzel ama yenıden operasyon gecırdım delıklerım esıt deıldı onları yapdırdım
Ciddimi ben cok begendim burnunuzu ve fotoda cidden ilk halinden eser kalmadan ciddi manada küçülmüş.benimde suan cok iri bi burnum var sabirla kuculmesini bekliycem.burun delikleri 1 yila esitleniyo diye biliyorum cikmu fark vardi

Ciddimi ben cok begendim burnunuzu ve fotoda cidden ilk halinden eser kalmadan ciddi manada küçülmüş.benimde suan cok iri bi burnum var sabirla kuculmesini bekliycem.burun delikleri 1 yila esitleniyo diye biliyorum cikmu fark vardi
Valla ben takmısdım kafaya altıncınayım dolunca doktor yapdı yenıden lokal anestezıyle seklınden sıkayetım yok sıslık ındıkce tabı ufalma oluor bı yıla daha ıyı oturur dıe dusunuorum

kızlarr ameliyat sonrası burun masajı yapan var mı varsa nasıl yaptınız masajınızı bilgi verirseniz çok sevinirim

kızlarr ameliyat sonrası burun masajı yapan var mı varsa nasıl yaptınız masajınızı bilgi verirseniz çok sevinirim
Burun kanatlarinin cizgisinden ( kanatlara bastirmadan) yukariya dogru yanlardan bastirarak cekiyorum sanki kaldiriyomus gibi bu yan taraflarin tekrar genislemesini engellemek icinmis. İki goz arasindaki alin bolgesini burun kikirdagina bastirmadan yukari yukari odem attirma hareketi yapiyorum. Son olarak da burun ucumun altina bir parmagimi koyup destek yaparak burun ucumu hafif hafif yukari kaldiriyorum. Butun bunlari toplam 5 dakika olcak sekilde sabah ve aksam 5-5 10 dk yapiyorum.

bende dediklerinizi aynı şekilde yapıyorum hep hatta daha fazla süre ile yapıyorum sadece burun ucu ile ilgili dediğinizi yapmıyorum 3 hafta oldu ameliyat olalı kontrolde doktorum az yapmışsın masajı dedi kıkırdak olarak duruyor daha dedi acaba ben mi yanlış anladım diye sorayım dedim bide burunun tam üst demiğin olduğu yere dokunmuyorsunuz hiç değil mi?

Doktorum kikirdaga bastirmamam gerektigini soyledi orasi hassasmis oraya dokunma evet

Odemlerime göre vermişti doktor bana bilinçsiz yapmamani öneririm mesela benim sol tarafimda sağ tarafa göre daha fazla ödem var ve burnum yamuk duruyo doktor başta verdiği masajı değiştirdi son gittiğimde kısacası doktoruna sormanı tavsiye ederim

teşekkür ederim doktoruma zaten sordum onun dediği şekilde yapıyorum da merak ettim diğer insanlarınkide benimki gibimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…