Burun ameliyatında 6. Ay sorunu fotoğraflı

kayaays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2020
29
7
86
27
Merhabaa 6 aylık bebekler gibi bi burnum var daha doğrusu vardı ama artık ödemler indikce kusurlu gelmeye başladı tüm ödemler burun ucunda gibi sanki ve gülünce baskı yapıyor düşmüş gibi hissediyorum eskiye göre doktorum normal 8 ayda daha belli olur dedi ama yaşayan varmı fotoğraflarını ekliyorum acil moral 6. Ay ve sonrasında neler yaşadınız normalmi 😓 ilk attıklarım şuan sondakiler 2 ay öncesi

bundan iyisi şamda kayısı kafanızda büyütüyorsunuz bence gayet iyi görünüyor. zaten burnun oturması 1 yılı buluyor birde gözünüzün yeni size alışması var ta bi

Merhabaa 6 aylık bebekler gibi bi burnum var daha doğrusu vardı ama artık ödemler indikce kusurlu gelmeye başladı tüm ödemler burun ucunda gibi sanki ve gülünce baskı yapıyor düşmüş gibi hissediyorum eskiye göre doktorum normal 8 ayda daha belli olur dedi ama yaşayan varmı fotoğraflarını ekliyorum acil moral 6. Ay ve sonrasında neler yaşadınız normalmi 😓 ilk attıklarım şuan sondakiler 2 ay öncesi

Canım bence güzel gerçekten sabret daha güzle olur sen benim neler çektiğimi bilsen .. az önce konu açtım 8. Ay diye bak istersen 😒

Ben revizyon oldum gecen 2019 haziran 13 de ve halen bile ucunda ödem var. Iki defa yaşadığım bi durum ic şişlikler zaman alir 2 yil en az sabirli olacaksin baska care yok :KK49:

Canım bence güzel gerçekten sabret daha güzle olur sen benim neler çektiğimi bilsen .. az önce konu açtım 8. Ay diye bak istersen 😒
Canım gördüm valla seninkide sıkıntı valla iyiki oldum diyorum ama psikoloji diye bişey kalmıyo gerçekten

Benim gördüğüm gittikçe güzelleşmiş ilk aylarda diye attıgınızda daha kaba şiş duruyor daha incelmiş güzelleşmiş ben sorunu anlamadım

arkadaşlar kimlere ameliyat oldunuz doktor araştırması yapıyorum bende bakayım isimlerine

Benim doktorum mehmet erdil istanbulda kendisi gayet memnunum fakat psikolojisi insanın ister istemez bozuluyor eğerki takıntılıysan herşeye takıyosun

Zamanla oturan bişey burun yani diyorum ya bigün beğeniyorum 2 gün beğenmiyorum psikolojisi kötü sen geçicek ve çok daha güzel olucak diye düşün en azından ben öyle yapmaya çalışıyorum ☺️
Merhaba burnunuzdan hala memnun musunuz?herhangi bir sıkıntı burun ucu düşmesi vs oldumu bende muayene olacağım çok tereddüteyim

Back
X