Burun ameliyatında bilinen isimler (İstanbul) kimler?

Çok teşekkür ederim.
O arkadaş da biraz seçici gibi geldi bana. "İşte bu" diyebileceğim bir doktor olacağını hissetmiyorum.
Ancak cevabınız elbette diğer arkadaşlar için de faydalı olacaktır. :nazar:

Başka var mı başka?

Vallahi güzel arkadasim bende oldugum doktrda iste bu dedim sonuc istedigim gibi olmadi ! Gönlünü dinleme seni yanitabilir :) hayatini zindan etme hele hic biri icine sinmiyorsa allahin sevdigi kulu oldugun kesindir

Barış çakır, süleyman taş, emre ilhan bunlar istanbulda başı çekiyor lakin cok pahalı.. ben süleyman taşı çok istiyordum sene içinde 3 defa fiyatı arttı.. barış çakırın asistanı fiyatı söyleyince yutkunamadım bileee... ama akabinde fiyat açısından daha makul olup iyi burunlar yapan şu şekilde muhammed dilber, alparslan yıldırım, volkan kahya

Barış çakır, süleyman taş, emre ilhan bunlar istanbulda başı çekiyor lakin cok pahalı.. ben süleyman taşı çok istiyordum sene içinde 3 defa fiyatı arttı.. barış çakırın asistanı fiyatı söyleyince yutkunamadım bileee... ama akabinde fiyat açısından daha makul olup iyi burunlar yapan şu şekilde muhammed dilber, alparslan yıldırım, volkan kahya

Fiyat aralıkları ne ki ortalama? :KK17:

Ercan Karacaoglu'ndan burun ameliyatı olan var mı peki aramızda?

Güzelim ünlü yapan doktorlara pek kanma ben dünyanin parasini verdigim halde akıl almaz birsey cıktı !!göz kemiği!! ne almanyadaki doktorlar anladı nede türkiyedeki doktorlar bi kac kisi dedi göz keniginden kesmis dediler! Sana tavsiyem olumsuz yorumlar görünce o doktorlara olma hayatını karartırsın

Güzelim ünlü yapan doktorlara pek kanma ben dünyanin parasini verdigim halde akıl almaz birsey cıktı !!göz kemiği!! ne almanyadaki doktorlar anladı nede türkiyedeki doktorlar bi kac kisi dedi göz keniginden kesmis dediler! Sana tavsiyem olumsuz yorumlar görünce o doktorlara olma hayatını karartırsın

Yok yok, unlu doktor takıntım yok. Unlu bir doktor duymuştum mesela ama bakıyorum olumsuz yorumları da var. Direkt eleme sebebim. Geçmiş olsun sana da bu arada.

Ercan Bey'in diger ameliyatları çok başarılı, olumsuz tek bir yorum duymadım. kk'nın doktoru hatta kendisi :D Ama burun konusunda deneyimli mi, emin degilim.

Back
X