Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili cle burun ucuna dokunulmadan ameliyat olduğunu okudum. Ben de kesinlikle bu şekilde yaparlarsa ameliyat olmayı istiyorum. O yüzden senin forograflarını görmek isterim. Sağlıkla...

arkadaşlığınızı kabul ettim, albümlerimden görebilirsiniz :) sevgiyle kalın..

Önce teşekkür ederim ilginize.
Gayet doğal ve de hoş duruyor burnunuz. Kemik mi vardı önceden?

Çok teşekkür ederim :) Kemik vardı yani kemer, s deviasyonu, çift sıralı konka (burun eti) ve arka kısımda oluşmuş içi boş hava kesesi, yok yoktu yani :) sağlık sorunlarından dolayı olmak zorunda kaldım, olmuşken estetik de aradan çıksın istedim. İlk albümde ameliyattan önceki haline ait bir fotoğrafım da var, bakabilirsiniz.
Rica ederim ne demek :)

Çok teşekkür ederim :) Kemik vardı yani kemer, s deviasyonu, çift sıralı konka (burun eti) ve arka kısımda oluşmuş içi boş hava kesesi, yok yoktu yani :) sağlık sorunlarından dolayı olmak zorunda kaldım, olmuşken estetik de aradan çıksın istedim. İlk albümde ameliyattan önceki haline ait bir fotoğrafım da var, bakabilirsiniz.
Rica ederim ne demek :)

O albümü görmemişim pardon. Yeni kullanmaya başladığım için forumu fazla bilgim yok.İlk halinizin fotografını da gördüm şimdi. Çok geçmiş olsun tekrar. Çok başarılı olmuş bence ameliyatınız. Yeniden söylüyorum ama çok doğal duruyor.

O albümü görmemişim pardon. Yeni kullanmaya başladığım için forumu fazla bilgim yok.İlk halinizin fotografını da gördüm şimdi. Çok geçmiş olsun tekrar. Çok başarılı olmuş bence ameliyatınız. Yeniden söylüyorum ama çok doğal duruyor.

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için:) böyle güzel yorumlar aldıkça çok daha mutlu oluyorum sonuçtan. İnşallah sizin de her şey istediğiniz gibi olur

kızlar bende ameliyat düşünüyorum burnumda kemik egriligi var olmuşken estetikte olsun istiyorum ama çok korkuyorum

yarın ameliyat olucam hem estetik hemde burun eti daha önce ablamda oldu çok ağrılı olduğunu söylüyo ona sabaha kadar arğı kesici iğne vurmuşlardı şimdi bende aynı doktora olucam, amelyattan değilde çıktıktan sonraki o acıdan ve tampondan..

yarın ameliyat olucam hem estetik hemde burun eti daha önce ablamda oldu çok ağrılı olduğunu söylüyo ona sabaha kadar arğı kesici iğne vurmuşlardı şimdi bende aynı doktora olucam, amelyattan değilde çıktıktan sonraki o acıdan ve tampondan..

Şimdiden geçmiş olsun diyorum. Umarım sağlıkla çıkarsınız ameliyattan.

süpeer :) o zamaan resimlerini bekliyoruzz

Resmimi ekliycem pcden bakmam lazım onada pek fırsatım olmuyor canım bide sanırım msj sayım yeterli değil ben ekleyebiliyormuyum öyle olunca hiç bilmiyorum.

Masajları nezaman vermişti tamer bey bana gerek olmadığını söyledi acabs şimdilikmi hiçmi olmıycak sormadımda merakda ettim

gerek yok dediyse istediği sonucu masaja gerek kalmadan elde etmiştir :) bende sağa doğru eğrilik vardı masajla düzeldi, ne zaman vermişti hmm tam kaç gün sonrası hatırlamıyorum ama alçı çıkmıştı atel takıldıktan sonra başladı diye hatırlıyorum

gerek yok dediyse istediği sonucu masaja gerek kalmadan elde etmiştir :) bende sağa doğru eğrilik vardı masajla düzeldi, ne zaman vermişti hmm tam kaç gün sonrası hatırlamıyorum ama alçı çıkmıştı atel takıldıktan sonra başladı diye hatırlıyorum

Buna sevindim malum çocuğumla uğraşmaktan çok vakit kalmıyor bana :)) atel nedir bana alçıdan sonra bişey takmadı çok soru soruyorum kusura bakma cnmya

Buna sevindim malum çocuğumla uğraşmaktan çok vakit kalmıyor bana :)) atel nedir bana alçıdan sonra bişey takmadı çok soru soruyorum kusura bakma cnmya

Rica ederim ne demek sorabilirsin tabi :) Sende estetik oldu mu? Ya da hangi işlemler yapıldı onu sorayım, atel çok da gerekli bir şey değil Tamer Bey atelı çıkarmaya gittiğimde söylemişti özellikle insanlar sana çarpmasın dikkat etsin diye bir önlemmiş tabi biraz destek etkisi de var. Atel beyaz bant burun sırtına yerleştirilen. Cocugun varsa aman dikkat cocukların yanlışlıkla çarpma olasılığı çok yüksekmiş :)

Rica ederim ne demek sorabilirsin tabi :) Sende estetik oldu mu? Ya da hangi işlemler yapıldı onu sorayım, atel çok da gerekli bir şey değil Tamer Bey atelı çıkarmaya gittiğimde söylemişti özellikle insanlar sana çarpmasın dikkat etsin diye bir önlemmiş tabi biraz destek etkisi de var. Atel beyaz bant burun sırtına yerleştirilen. Cocugun varsa aman dikkat cocukların yanlışlıkla çarpma olasılığı çok yüksekmiş :)

Estetik oldu komple değişti burun bebeğim olduğunu biliyor aslında .dikkat ediyorum allaha emanet artık

Resmimi ekliycem pcden bakmam lazım onada pek fırsatım olmuyor canım bide sanırım msj sayım yeterli değil ben ekleyebiliyormuyum öyle olunca hiç bilmiyorum.

redleon merhaba resimlerini görebilir miyim acaba? sende tmaer beye oldun sanırım memnun musun ben yarın ona muayeneye gidicem ve çok merak ediyorum..

Aynen, bende bu nedenle böyle bir başlık açmak istedim :) Ne kadar kişinin korkusunu bastırabilirse ne kadar insan hem ameliyat öncesi hem de sonrası rahat bir süreç geçirebilirse inan ki o kadar mutlu olacağım

çok teşekkürler verdiğiniz rahatlatıcı bilgilerden dolayı. bn de bir ay sora ameliyat olucam. ameliyat olduktan 3 ay sonrada düğünüm olucak. aslında wazgeçme asamasındayken okudum sizin yazınızı ve içim rahatladı.ameliyat çok istediğim bişe aslında ama 3 ay sonraki görüntü şansa kalıo kişiden kişiye deişio. size göre kısa bi süremi yoksa toparlarmı bu sürede burun keendini

Arkadaslar

Ben de dun ameliyat oldum 14 sularinda.odaya sedye gelince cok korktum.vazgectim.aglamaya basladim.hep bu narkoz korkusu.sonra beni ikna ettiler.neyse asansore bindim.orda bana bir igne yaptilar.sonrasini hatirlamiyorum;;)) sonra birilerine bana bagiriyodu gozumu actim.burnumda bir seyler hissettim.anladim ki her sey olmus bitmiss ;))

Kendime geldikten sonra burnumu inceledim.simdi sormak istedigim biseyler var.bilgisi olan arkadaslara.iceride tampon varmis.burnun ortasindaki duvarin iki yaninda.son derece rahatszi edici bir sey.sprey ve krem verdiler.simdi bu spreyi bu tamponlar oldugu halde mi kullancam? Ve kremi nereye surucem.dikis gpremiyorum.dr la da konusma firsatim olmadi.bugun de aramak istemedim.pazar.antibiyptigimi kullaniyprum.sprey ve kremde takildim.ayrica bu tamponlar cok hapsirtiyo beni.cok rahatsiz ederse persembe gelsin cikartayim tamponlari demis dr.cok uzun birsure degil mmi.ark iminkini ertesi gubu cikarmislar.bir dw burnum asiri derecede kalkik delikler onde resmen.insallah inecek dediler.

çok teşekkürler verdiğiniz rahatlatıcı bilgilerden dolayı. bn de bir ay sora ameliyat olucam. ameliyat olduktan 3 ay sonrada düğünüm olucak. aslında wazgeçme asamasındayken okudum sizin yazınızı ve içim rahatladı.ameliyat çok istediğim bişe aslında ama 3 ay sonraki görüntü şansa kalıo kişiden kişiye deişio. size göre kısa bi süremi yoksa toparlarmı bu sürede burun keendini

3 ay bence yeterli bir süre ancak bünyeden bünyeye değişiklik de gösterebilir, benim de ameliyattan 1 ay sonra isteme ve söz olacaktı bende çok muallaktaydım ya geçmezse diye :) ameliyat sonrası albümlerim var sayfamda inceleyebilirsiniz. doktor seçimi çok çok önemli mutlaka iyi araştırıp karar vermenizde fayda var hem iyileşme süreci hemde sonucu için :) rica ederim bu arada ne demek, aklınıza takılanlar olursa seve seve yine yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

Back
X