- 2 Ocak 2014
- 370
- 610
- 123
Arkadaslar
Ben de dun ameliyat oldum 14 sularinda.odaya sedye gelince cok korktum.vazgectim.aglamaya basladim.hep bu narkoz korkusu.sonra beni ikna ettiler.neyse asansore bindim.orda bana bir igne yaptilar.sonrasini hatirlamiyorum;) sonra birilerine bana bagiriyodu gozumu actim.burnumda bir seyler hissettim.anladim ki her sey olmus bitmiss
)
Kendime geldikten sonra burnumu inceledim.simdi sormak istedigim biseyler var.bilgisi olan arkadaslara.iceride tampon varmis.burnun ortasindaki duvarin iki yaninda.son derece rahatszi edici bir sey.sprey ve krem verdiler.simdi bu spreyi bu tamponlar oldugu halde mi kullancam? Ve kremi nereye surucem.dikis gpremiyorum.dr la da konusma firsatim olmadi.bugun de aramak istemedim.pazar.antibiyptigimi kullaniyprum.sprey ve kremde takildim.ayrica bu tamponlar cok hapsirtiyo beni.cok rahatsiz ederse persembe gelsin cikartayim tamponlari demis dr.cok uzun birsure degil mmi.ark iminkini ertesi gubu cikarmislar.bir dw burnum asiri derecede kalkik delikler onde resmen.insallah inecek dediler.
Gelmiş geçmiş olsun :) silikon tampon mu var yoksa bez gibi olan tampon mu? bana doktorum spreyi tamponlar varken kullandırmaya başlamıştı, silikon tamponların ortası delik zaten rahatlıkla kullanabildim ancak tekrar sorun doktorunuza derim. ikincisi bana krem verilmedi o konuda bilgim yok açıkçası. dikişler iki burun deliğini birbirine bağlayan deride ve iç kısımda oluyor (deliklerin iç kısmında) son olarak da şu an kalkık olması çok normal (tamponlar da var çünkü) ama çıktıktan sonra ve zamanla şekli oturur ve düzelir.