- 2 Ocak 2014
- 370
- 610
- 123
canım tşk ler.boşuna evham yapmışım.1 gün sonra şişliklerim indi.tabi reçetede tesadüfen gördüğüm krem çok işe yaradı.onu aldım eczaneden.1 günde şişlikleri indirdi.morluklar da gitti 1 güne.çok az bir şey kaldı şu an.bugün de dr a gittim.alçıyı aldılar.bant yapıştırdılar.3 gün sonra bantı çıkarabilirsin dediler.ay o alçıyı çıkarırken de inanılmaz ağrıdı burnum.bir de dr geldi.bastırdı mastırdı.canımdan can gitti valla.burnum beni hayal kırıklığına uğrattı yalnız.ben kavisli istiyordum.tamam düzgün olmuş önden yandan ama dümdüz.kavis yok.şiş var.az şiş var yalnız hemşire dedi çok şişmemiş maşallah dedi.az o şiş inerse kavis çıkar mı acaba?valla kavissiz çok üzülücem.benim burnum çok kemerli değildi.azıcık bir kemer vardı.boşuna mı kırdırdım ben o kemiği ya kavis yapmamışsa çok üzülücem ya.sonra mı çıkar acaba kavis meydana?
*bir de bazı ark lar 1 hafta takmış bantı.bana 3 gün sonra çıkarabilirsin dedi.çıkarmasam mı acaba?
Canım benim takma kafana sakın, henüz burnunu eleştirmek için çok erken bir dönem, bıraz sabır gerektiren bir süreç o yüzden en başta sabretmeyi öğreniyoruz burun ameliyatı sonra süreçte :) ikinci olarak da kavisli yaptım dediyse doktor mutlaka kavis vardır, ama bunu ilk zamanlarda görmek pek mümkün olmayabilir, ilk zamanlarda benimki kavisli duruyordu sonra düzleşti ama şimdi tekrar kavis çıktı :) benim 3 ay doldu ama inan bana anca oturmaya başladı, tam anlamıyla şeklini anlayabilmek için 6 ay beklemek gerekiyor o yüzden moralini yüksek tut, hevesini sakın kırma az daha sabret eminim ki sonuç zamanla beklediğinden bile daha güzel olacak

Diğer bir konu da, bant bende de 1 hafta kaldı evet ama doktora bu gerekli mi neden takıyorum diye sorduğumda o bantın aslında pek bir işlevi olmadığını, etraftaki insanların bantı görünce bize karşı daha temkinli olduklarını ve tamamen dış etkilerden korunmak için dikkat çekici bi unsur olduğunu söylemişti. bu nedenle de hastaneden eve dönünce evde kendim çıkarmıştım. evdeysen bence çıkarmanda bir sorun yok ama sık sık dışarı çıkıyorsan bir iki gün daha tutabilirsin. Ama şunu söylemeliyim ki o bant da cildin hava almasını önlüyor bu yüzden benim cildimin bantın altında kalan kısmı banttan sonra soyulmuştu. Alçı çıkarırken birazcık ağrı yapabiliyor, doktorun bastırmaası normal, hala yumuşak olan o dokuya eliyle biraz daha şekil vermeye çalışmıştır,benim doktorum da yapmıştı :) ama bantı çıkarırken acı olmuyor canım için rahat olsun.