- 2 Ocak 2014
- 370
- 610
- 123
Tamda istediğimiz konuyu açmışsınız.Ben de cumartesi günü burnumdan açık ameliyat olacağım.Çok fazla korkuyorum.Sanki o narkoz beni hiç uyutmayacak ve ben bütün olan biteni anlayacakmışım gibi geliyor.Üstelik ağzımdan nefes alamama gibi bir problemim var tamponla ağzı açık nasıl duracağım bilemiyorum.Canım çok tatlı sanırım.Ameliyatım sabah akşamüstü hastaneden çıkarsın dediler.1 hafta kendime dikkat etmem gerekiyor sanırım.Bu süreçte yanımda biri olmalı mı yoksa tek başıma kendime yeterli olabilir miyim?Bana bakacak kimse yok çünkü.Yardımcı olursanız sevinirim.Sevgiler...
Canım yeni farkettim mesajı, bende aynen senin gibi düşünüyordum ama hiç korktuğun kadar büyük bir şey değil öncelikle bunu söylemeliyim. İkincisi silikon tampon varsa zaten ortası delik, ben kendi açımdan söylemek gerekirse gayet de rahat nefes aldım. Yanında biri olursa iyi olur, hatta ilk günler yalnız kalmamanı şiddetle tavsiye ederim, bir arkadaşından falan rica et gerekirse. Tamam çok zor bir süreç değil ama ameliyat sonuçta ne olur ne olmaz hem psikolojik olarak da rahatlatır yanında birinin olması.