- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
sonrdan kalkcağını sanmıyorm aksine sonradan düsüyor. benm asırı kalkıktı ilk acılıgnda bgn 25.günüm cok az düstü ama hala cok kalkık . vve insin istiyormm. o kadar kalkık isteyrm bende. bence mutlu oll daha doğal bir burnun vardır eminim. fotgraflarıma bakabilrsnn istersn. senin foto varmı ?
Ya canım inşallah seninki iner ama ben hokka gibi bir burun istiyordum ya cok enteresan kalkik isteyenler dogal burnum var diye üzülüyor dogal isteyenlerde kalkik burnum var diye üzülüyorlar off ya cok karamsarim bence bana kavisli ve kalkik burun yakışırdi çünkü yüzüm küçük.canım ben tlfndan giriyorum resim atmayı bilmiyorum öğrenmem lazim
yaa yüklemeyi öğren cnm yükledee yorum yaparız bende kavisli istiyrodmm kalkık ama kavisiz oldu( hokka gibi bi burun dedğin hem kavisli hem kalkık değilmidr yoksa kalkık burnmdur bn bilmem pek ama
Keske senin dediğin olur benimde tek beklentim o çaresiz birşeyimde bekliyorum iste canım belki benimkide sonradan kalkar bir ilke girerim umutsuz olmaktan iyidir yani değilmiburnum kalkık zaten yani o yüzden hiç öyle bi muhabbet geçmedi. ama bence masajla kalkmaz ameliyatki hali nasılsa öyle olur. ama küçülürse şişlikler giderse kendini toplar küçülür burnun o yüzden düşük gibi durmaz
Keske senin dediğin olur benimde tek beklentim o çaresiz birşeyimde bekliyorum iste canım belki benimkide sonradan kalkar bir ilke girerim umutsuz olmaktan iyidir yani değilmi
canım şişlikten dolayı düşük gözüküyodur bence şişlikler inince kesin normal seviyeye gelecektir. benmki kalkık ama mutlu dğeilimki. değişik bi duygu ya palyaço gibi
Ya sacmalama senin burnun cok guzel olmuş tam benim istediğim gibi kavisi falan 20 gunde bile harika belirmiş benim burnum seninki gibi olsaydı keske seninki 1 sene sonra tam hokka olur sanslisin yaniiiiii
Eet dialogun cok burnum yanları dokununca acıyor hala.Dr verdigi kremi sürüyorum inşallah iyi gelir sanada sen hakliymissin hayalet demek istiyorum.bu arada basta palyanco gibi görünen burunlar sonradan tam oturunca havalı oluyor
Canım kusura bakma tlfnun klavyelerinin gazabına uğradım zaten hayalsu demek istemiştim kusura bakma neolursun
bence bosuna üzlüyorsn kalkık olmaması daha güzel.. bi foto eklesenn yoruöm yapabilirz aslndaa
ne kremi sürüyosnn cnm ?? ödemler icinmi ne icin ?
Evet canım odemler icin surunce bayağı rahatlıyorum sanki hafiften sisligini aliyor
adı ne canım kremin . sisliği indiriyormuu cdden
şu arnica kremden bizde alalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?