Canım ben ameliyat olalı bugün 9 gün oluyor. şişliklerim bugün ilk günlere göre gözle görülür bir biçimde inmiş durumda tabi hala var ama onlarında zamana ihtiyacı var
Ben şişliklerin inmesi için neler yaptığımı söyleyim sana kesinlikle mucize gibi 2 günde ödemlerim gözle görülür biçimde indisabah akşam olmak üzere günde iki bardak maydanozu saplarıyla birlikte kaynattım suyunu içtim. Ayrıca normalde kesinlikle su içemeyen biriydim ama mecburen günde kesinlikle 2 litre su içtim ve tüm yemeklerimi sıfır tuz yedim kesinlikle tuzu kullanma ödemleri atman için buda çok önemli dediklerimi uygularsan faydasını görüceksin canım geçmiş olsun
oo elmass ameliyat mı oldun hadi geçmil olsun bakalım :)) İnşallah istediğin gibi bir burnun olur valla senin resmini merak ediyorum zor beğenen bir arkadaşımızsın bakalım inşallah istediğin gibi olmuştur.. ödem atmak için papatya çayı içiyolarmış..ben hiç bişi içmedim o yüzden hala şiş
Gecmis olsun elmas umarim istedigin buruna kavusmussundur :)) benim cok sisim olmadi yuzumde doktoruna bagli demekki yada bunyene ama 7 gun icinde iner merak etme
Kesinlikle bunyeye ve ameliyattaki mudehale durumuna gore odem degisiklik gosteriyor. Ama hic korkma en kotusu bile 1 hafta 10 gun icinde mutlaka geciyor. Ben yesil cay ictim onu da 1 hafta sonra biraktim. 1hafta sonra hicbirseyim kalmamisti. Su anda 1 ay olucak ameliyat oldugumu kimse anlamiyor
27 Martta 3. burun ameliyatımı olacağım.Daha önceki ameliyatlarımda yüzüm,göz altlarım çok şişmişti ve morluk oluşmuştu.Hatta morluklar biraz kaldı..Şimdi doktorum bana Arnıca Krem kullanmamı önerdi.Şimdiden kullanmaya başlayacağım,ameliyattan sonrada kullanacakmışım.Hem şişligi önlüyormuş hemde morarmaları azaltmaya yardımcı etkili bir kremmiş..Aklında bulunsunGeçmiş olsun...
Bol su tüket,maydonozu kaynat suyunu iç..Tuzu mümkün olduğunca azalt
O zamanlar tecrübesizdim :) Ayrıca doktorumda bana hiç böyle bir kremden bahsetmemişti..KBB doktoruydu önceki iki ameliyatımı yapan,şimdi plastik cerraha ameliyat olacağımarzum teşekkür edrim yorumun için..sende bayağı tecrübeliymişsin bu konuda :)) umarım bu ameliyatın istediğin gibi sonuçlanır..çünkü zor bir süreç bana göre..2 ameliyat geçirmiş bir olarak arnica kremi nasıl duymadın hayret ettim doğrusu..herşey gönlünce olur inşallah
burun ameliyatından sonra yüzümdeki şişliklerden nasıl kurtulabilirim..ne içmeliiyim ki ödemler gitsin yardım edermisiniz lütfen
Merhaba, çok geçmiş olsun ve aramıza hoş geldin. İnşallah istediğin buruna kavuşmuşsundur.
Kaç gün oldu ameliyat olalı ? şişlik ve morluk inmesi için buz presi yapmanız faydalı olacaktır.
şişlik ne yazıkki hemen geçmez . Ödemler zamanla bünye ile ilgilidir. 6 ay oldu ameliyat olalı. Burnum neredeyse tam şeklini aldı.
Ameliyattan önce arnica krem ve sonrasındada bu kremi kullanman faydalı olacaktır.
Cnm ameliyat olmussun gecmis olsun cok ama ben senin burnunu merak ederimresim koycakmisin sislikler biraz inince yesil cay icebilirsin ama ameliyat ne zaman oldun bilmiyorum ameliyattan 15-20 gun sonra icmen gerek cnm cunku kani sulandirdigi icin bana dr um öyle söylemisti burun ve yüz sismesi biraz bünyeyle birazda doktorlada alakali kapalimi oldun acikmi? Benimde yüzüm sismisti 1 ayda indi deriylede alaki kalin deriliysen daha gec iner umarim güzel olmustur burnun :)
O zamanlar tecrübesizdim :) Ayrıca doktorumda bana hiç böyle bir kremden bahsetmemişti..KBB doktoruydu önceki iki ameliyatımı yapan,şimdi plastik cerraha ameliyat olacağım
Hayır canım,Hasan Fındık a ameliyat olacağım :) Plastik estetik cerrah kendisicanım önceki ameliyatlarını kbb oldum dedin..sanırım şimdi muhammet beye olucaksın ama oda kbb cı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?