- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi sanane0025
Selamlar
Burun ameliyati zor bir ameliyatdir herseye hazirlikli olun :)
Burun ameliyati zor bir ameliyatdir herseye hazirlikli olun :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam
Size yardımcı olmak icin ve hele birde yurtdisindan türkiyeye gelipte ameliyat olmayı düsünen varsa lütfen benim gibi bu kahrolasi hatayi yapip olmayin benim doktor beni ciddiye almayıp kafasina göre bi burun yaptı ve ben hergün pisman olup niye yaptırdım diye feryat ediyom yaptıgı burunu bi o begendi cevremde begenen olmadi hatta güzel diyipte ben canını sıkılmasin diye öyle dedim diyenlerde oldu yandan hic sevmiyom cok tuhaf duruyo ucu önde sirti ise ayrı bi dert önce düz sonra kavis sonra yine düz !!emin olun eski burnum bin kat güzeldi kemerli oldugu halde cok pisman oldum en kötüsü ise " sen istedin"demesiydi beni resmen yıpratti konusmadan sonra kendime gelemedim eski burnumdan öemnun degildim ama bu burundan sonra bi hayli cöküntü oldu! Benim burun güya cok zormus ama okadarda zor degildi güya cok güzel yere gelmis diyip duruyo ama cok tuhaf duruyo yandan burnum kısa olmasin dedim ! Kalkık yapmadi ! Cok kötüsü bir burnum var altından kalkamiyom!!! Yapmayin burun estetigi cok pisman olacaksiniz bundan emin olun! Keskeler cok gec !!!
Bir süredir yazdıklarını okuyorum aslında fotoğraf paylaşsan (paylaştıysan ben görmedim) buradan da objektif fikirler alabilirsin . Belki yazdığın kadar kötü değildir.
Cnm doktorun kımdıKötü demedimki istedigim burun olmadi
benimde aynı düşmesini bekliyorumtatlım benimkini kalkık yaptıda ne oldu iğrenç görünüyor baksana fazla kalkık olması o kadar kötü ki anlatamam.bnde kavis yok ancak ucu resmen cont bayrı gibi dimdik iğrenc görünüyor. böyle bir burnun olsun istemezsin.
kime yaptırdınız? isim yazarsanız daha yardımcı olur?Selam
Size yardımcı olmak icin ve hele birde yurtdisindan türkiyeye gelipte ameliyat olmayı düsünen varsa lütfen benim gibi bu kahrolasi hatayi yapip olmayin benim doktor beni ciddiye almayıp kafasina göre bi burun yaptı ve ben hergün pisman olup niye yaptırdım diye feryat ediyom yaptıgı burunu bi o begendi cevremde begenen olmadi hatta güzel diyipte ben canını sıkılmasin diye öyle dedim diyenlerde oldu yandan hic sevmiyom cok tuhaf duruyo ucu önde sirti ise ayrı bi dert önce düz sonra kavis sonra yine düz !!cok pisman oldum en kötüsü ise " sen istedin"demesiydi beni resmen yıpratti konusmadan sonra kendime gelemedim eski burnumdan öemnun degildim ama bu burundan sonra bi hayli cöküntü oldu! Benim burun güya cok zormus ama okadarda zor degildi güya cok güzel yere gelmis diyip duruyo ama cok tuhaf duruyo yandan burnum kısa olmasin dedim ! Kalkık yapmadi ! Cok kötüsü bir burnum var altından kalkamiyom!!! Yapmayin burun estetigi cok pisman olacaksiniz bundan emin olun! Keskeler cok gec !!!
ya ben olmak zorundayımburun ameliyatı olmayın demek çok geniş kapsamlı bir sözcük canım. İşini iyi yapan çok güzel doktorlar da var.Ben burnunu beğenmeyen herkese burun estetiği olmalarını tavsiye ediyorum ben de . çünkü gerçekten kendim çok memnun kaldım hem nefesim hem görüntüm cok düzeldi hiç agrısız kanamasız cok rahat bir ameliyat gecirdim. Ve herkese de tavsiye ediyorum. Önemli olan doğru doktoru bulabilmek... Bir de ameliyatın yeni ise burnun şiştir şekilde birkaç ay içinde değişecektir bence biraz beklemelisin
ya ben olmak zorundayım
bu yazıyı okyunca çok kötü hissettim ama nefes almak istiyorum yani o nefes almanın zor olması olayını yaşayan bilir idare edilir bir şey değil 2 tarafta da tıkalılık var üstelik...ne bileyim okuyunca cidden üzüldüm
inşallah güzel geçer ameliyatım![]()
benim nefesim %100 tıkalıydı etler vardı kemik eğriliği vardı hiçç nefes alamıyordum hep agzımdan alıyordum yoruluyordum dilim kuruyordu başım agrıyordu. estetikle beraber oldum ve cok memnun kaldım. ameliyat haftamda cok rahat gecti 1 gram agrım sızım olmadı hem nefesim hem görüntüm hem koku almam düzeldi iyiki olmuşum iyiki doğru doktoru bulmuşum doktor cok önemli bu işteya ben olmak zorundayım
bu yazıyı okyunca çok kötü hissettim ama nefes almak istiyorum yani o nefes almanın zor olması olayını yaşayan bilir idare edilir bir şey değil 2 tarafta da tıkalılık var üstelik...ne bileyim okuyunca cidden üzüldüm
Selam
Size yardımcı olmak icin ve hele birde yurtdisindan türkiyeye gelipte ameliyat olmayı düsünen varsa lütfen benim gibi bu kahrolasi hatayi yapip olmayin benim doktor beni ciddiye almayıp kafasina göre bi burun yaptı ve ben hergün pisman olup niye yaptırdım diye feryat ediyom yaptıgı burunu bi o begendi cevremde begenen olmadi hatta güzel diyipte ben canını sıkılmasin diye öyle dedim diyenlerde oldu yandan hic sevmiyom cok tuhaf duruyo ucu önde sirti ise ayrı bi dert önce düz sonra kavis sonra yine düz !!cok pisman oldum en kötüsü ise " sen istedin"demesiydi beni resmen yıpratti konusmadan sonra kendime gelemedim eski burnumdan öemnun degildim ama bu burundan sonra bi hayli cöküntü oldu! Benim burun güya cok zormus ama okadarda zor degildi güya cok güzel yere gelmis diyip duruyo ama cok tuhaf duruyo yandan burnum kısa olmasin dedim ! Kalkık yapmadi ! Cok kötüsü bir burnum var altından kalkamiyom!!! Yapmayin burun estetigi cok pisman olacaksiniz bundan emin olun! Keskeler cok gec !!!
çok teşekkür ederimbenim nefesim %100 tıkalıydı etler vardı kemik eğriliği vardı hiçç nefes alamıyordum hep agzımdan alıyordum yoruluyordum dilim kuruyordu başım agrıyordu. estetikle beraber oldum ve cok memnun kaldım. ameliyat haftamda cok rahat gecti 1 gram agrım sızım olmadı hem nefesim hem görüntüm hem koku almam düzeldi iyiki olmuşum iyiki doğru doktoru bulmuşum doktor cok önemli bu işte
Ceren en bastan yazılarını okuyorum. Fotoğrafını yüzün belli olmadan koysan. Belki de güzel bir burnun var. Bazen etraftaki kiskanclar o kadar parayi bunami verdin derler. Bunu sana teselli vermek için söylemiyorum. Benim ameliyat olduğumu kimse anlamadı bile. Ben sonuçta başkaları beğensin diye olmadım. Ben seviyorum. Belki sen gorsen begenmezsin. Çaresiz degilsin. Ne için çalışıyoruz. Para kazanıyoruz kendimiz için. Zaman geçsin yine paranı biriktirip olabilirsin.
Öncelikle geçmiş olsun doktor ismini yazar mısın özeldenSelam
Öncelikle geçmiş olsun doktor ismini yazar mısın özelden
İnşallah güzel geçer. Bende bu yazıyı okuyunca etkilendim. Çok geçmiş olsun.ya ben olmak zorundayım