Tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?Çok güzel ve doğal burunlar yapan birçok doktor var. Araştırmanızı genişletin. Gerekirse birkaç ayınızı araştırma için ayırın.
Başka hangi doktorları araştırabilirim öneriniz varmıÇok fena yorumlar okudum , tavrı ilgisiz oluşu ve hastalara yaklaşımı ile ilgili, zor burun yapmıyor yapsa da öyle birakyor olduğu gibi sen bilirsin :)
Ben kendi doktorumu beğeniyorum aşırı dobra Eğer ciddi yorum duymak neler yapılabilir diye isterseniz danisabilirsiniz Ahmet Alp e. Her şeyi takır takır söylüyor biraz şok bile olabilirsinizBaşka hangi doktorları araştırabilirim öneriniz varmı
Ahmet alp'in adini çok görüyorum bu sitede.revizyonda nasıl revizyon hastalarini gördünüz müBen kendi doktorumu beğeniyorum aşırı dobra Eğer ciddi yorum duymak neler yapılabilir diye isterseniz danisabilirsiniz Ahmet Alp e. Her şeyi takır takır söylüyor biraz şok bile olabilirsiniz
Teşekkür ederimBütçeniz ne kadar
Ali Murat akkuş Süleyman taş çok beğeniliyor ben ücretlerinden dolayı hiç düşünmedim ama onları araştırabilirsiniz dediğim gibi tavsiye edemem ama isim olarak Fikir verebilirim.
Ümit Taşkın diye bir doktor var, onu araştırabilirsiniz.Başka hangi doktorları araştırabilirim öneriniz varmı
Sadece bir kişiyi canlı gördüm aynı gün olduğumuz için karşılaştık sonradan ama çok yapıyor revizyon yapamayacak gibiyse söylüyor zaten almıyor hastayıAhmet alp'in adini çok görüyorum bu sitede.revizyonda nasıl revizyon hastalarini gördünüz mü
TeşekkürlerSadece bir kişiyi canlı gördüm aynı gün olduğumuz için karşılaştık sonradan ama çok yapıyor revizyon yapamayacak gibiyse söylüyor zaten almıyor hastayı
Ahmet islam'in adını bende çok duydum özellikle revizyondaBen de ikinci ameliyatı olacağım. Uzun bir zamanım var. İlk ameliyatından önce yapmadığım şeyi aslında şimdi yapıyorum: Araştırıyorum. Keşke daha önce araştırsaydım ve sorup soruştursaydım. Şu ana kadar Süleyman Taş, Ahmet İslam ve Mustafa Karaca’yı takip etmeye başladım. Bu üç doktorla görüşmeyi planlıyorum. Benim önceliğim burnumdaki eğriliğin düzeltilmesi. Daha da araştıracağım. Başka doktorlar da bulacağımı düşünüyorum. İyi şanslar size...
Süleyman taş uzak durmani öneririm :) birsürü profil sahte ve reklam diye kapatıldı Süleyman taş adına paylaşım yapıyorlardıBen de ikinci ameliyatı olacağım. Uzun bir zamanım var. İlk ameliyatından önce yapmadığım şeyi aslında şimdi yapıyorum: Araştırıyorum. Keşke daha önce araştırsaydım ve sorup soruştursaydım. Şu ana kadar Süleyman Taş, Ahmet İslam ve Mustafa Karaca’yı takip etmeye başladım. Bu üç doktorla görüşmeyi planlıyorum. Benim önceliğim burnumdaki eğriliğin düzeltilmesi. Daha da araştıracağım. Başka doktorlar da bulacağımı düşünüyorum. İyi şanslar size...
Merhaba, revizyon icin doktor bulabildin mi? Bende iyi bir doktor ariyorum, Ahmet Alp veya Saban Celebi yi düsünüyorumBen instagram fotoğraflarına bakarak burada söylüyorum tabii ki. Daha karar vermedim zaten. Hiç bilmiyorum ki. Sanırım maddi gücüm de çok büyük meblağlar isteyen doktorlara yetmez artık. İlk ameliyat ücretim 4000 euroydu. Başka bir doktor ameliyatımı bu ücrete yaptı ve doktor başarısız oldu. Şimdi daha uygun bir meblağ isteyen iyi bir doktor bulmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?