Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 ocakta ameliyat oldum bende en zor tampon çıkana kadar çıktıktan sonra iki gün daha şişti yüzum . Sonra bir anda indi inanmadım . Burun temizliğini sinüs kit ile günde en az 4 defa yapıyordum . O beni çok rahatlatıyordu . Dikisleri aldi o zaman daha da rahatladım ama hepsini almadı biraz kaldı onlar düşecek gibi konuştu rahatsız ederse kes dedi bende kestim . Dikislerin uclarinin batması beni huzursuz ediyordu . Şuan kaçıncı günüm bilmiyorum ama ameliyat olmuş gibi değilim . 16 günümde iş başı yaptım . Öğretmenlik yaptığım için ilk hafta biraz zorlandim. Uzun uzun konuşmak biraz ağrı yapıyordu . Şuan pek bir ağrım yok . Sadece burnuma darbe almamak için dikkat ediyorum
bende burda okuyup stres olmuştum ama gittim bana bir uyuşturucu sıktı. Sonra çok rahat bir şekilde kesti aldı . İçerdeki bir gün önce burnunu temizlerken çıkmıştı biraz . Sonra dedim ben temizlerken düşürdüm birşey olmaz dedi . Öyle korkulacak birşey yok .beni en çok ameliyat sonrası oksijenle burun yıkamak mahvetti başkada birşey den korkma :)))19 ocakta ameliyat oldum bende en zor tampon çıkana kadar çıktıktan sonra iki gün daha şişti yüzum . Sonra bir anda indi inanmadım . Burun temizliğini sinüs kit ile günde en az 4 defa yapıyordum . O beni çok rahatlatıyordu . Dikisleri aldi o zaman daha da rahatladım ama hepsini almadı biraz kaldı onlar düşecek gibi konuştu rahatsız ederse kes dedi bende kestim . Dikislerin uclarinin batması beni huzursuz ediyordu . Şuan kaçıncı günüm bilmiyorum ama ameliyat olmuş gibi değilim . 16 günümde iş başı yaptım . Öğretmenlik yaptığım için ilk hafta biraz zorlandim. Uzun uzun konuşmak biraz ağrı yapıyordu . Şuan pek bir ağrım yok . Sadece burnuma darbe almamak için dikkat ediyorum
Peki kaçıncı gün alındı dikişlerinbende burda okuyup stres olmuştum ama gittim bana bir uyuşturucu sıktı. Sonra çok rahat bir şekilde kesti aldı . İçerdeki bir gün önce burnunu temizlerken çıkmıştı biraz . Sonra dedim ben temizlerken düşürdüm birşey olmaz dedi . Öyle korkulacak birşey yok .beni en çok ameliyat sonrası oksijenle burun yıkamak mahvetti başkada birşey den korkma :)))
Anladım canım benim biraz erken gibi geldi bana ama bilmiyorum tabi doktor karar veriyor ayın 7snde ameliyat oldum 11nde tampon çıktı dikiş ve alçıda 15inde alınacak yani 2 gün sonraDikislerim ile alıcıyı aynı gün aldı bende . Çünkü git gel yapmak istemedim . Cuma ameliyat oldum . Salı günü tampon çıktı . Öbür salı da alçı ve dikişler gitti. Bant takıldı pazar günü de bantlari kendim çıkardım . P.tesi günü iş başı yaptım . Bantlar çok onemli 5 gün tut dedi. Baskı ile şişliği azalticak dedi.
Benim doktorum da kbb uzmanı zaten benim ameliyatımda estetik değil daha çok sağlık problemiydiHer doktor farklı dedi . Bende sordum bazısı öyle bazısı böyle dedim. Masajı sordum . Çok önermedi ama masaj gösterdi sırta sadece yaptı . Yani farklı oluyor dedi KBB doktoruna ben ameliyat oldum . Estetik doktoru değildi .
Ne kadar oldu ameliyat olalıama burun estetigi olmadan unutma.. nefesini gayet iyi aliyosan.. ameliyat sonrasi tikalilik baslar.. haberin olsun.. benimkisi gecmedi.. bugüne kadar. sisliktir gecer dediler.. hala mal gibi bekliyom...
Ne kadar oldu ameliyat olalı
Merhaba benim de ameliyat sonrası 4. ayım bitti ve önceden deviasyonlu burunla nefes alabilirken suan bir burun deliğim tamamen kapalı, geçeceğini umuyordum ama geçmiyormus demek kiama burun estetigi olmadan unutma.. nefesini gayet iyi aliyosan.. ameliyat sonrasi tikalilik baslar.. haberin olsun.. benimkisi gecmedi.. bugüne kadar. sisliktir gecer dediler.. hala mal gibi bekliyom...
Merhaba benim de ameliyat sonrası 4. ayım bitti ve önceden deviasyonlu burunla nefes alabilirken suan bir burun deliğim tamamen kapalı, geçeceğini umuyordum ama geçmiyormus demek ki
Estetik cerrahı yaptı, eğri bir burnum vardı ve deviasyonluydu, çok işlem yapıldığı için geç iyileşir diye düşünüyordum ama 4 ayda hiç bir gelişme olmadı nefes alabilmeme ilişkinÜzüldüm şimdi peki estetik cerrahımı yaptı ameliyatınızı yoksa kbb mi?