Burun ameliyatı❓

M-H-N-R

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
17
1
1
28
Merhabalaar☺️
Ben bu ayın 7sin de yani Çarşamba günü ameliyat oldum 3 günüm de tamponlarım alındı perşembe günü alçım ve dikişlerim alınacak doktorum öyle dedi gerçekten zor bi süreç tampondan kurtuldum deee bu dikiş işi beni geriyor tecrübelerinize ihtiyacım var

Tampon 3 gün kalmış ve şikayetçisin bende 8 gün kaldı çıldırtmak üzereydim kan pıhtısı kapamıştı balgam olarakta çıkmıyordu yutkunamadım son gün resmen:) şükret bu arada kapalı teknikle oldum brn dikişler hakkında fikrim yok

Doktorum çok ilgili sağolsun rahatsızlık verdiği için çıkarttı çok şükür
Peki ne kadar oldu ameliyat olalı

Tampon çıksa da rahat olamıyorsun ki canım şişiyor şişlikten nefes alamama durumu oluyor çokta bir şey farketmedi benim için :) bende doktorumdan çok memmundum onla pek alakası yok 19 ocakta ameliyat olmuştum

19 ocakta ameliyat oldum bende en zor tampon çıkana kadar çıktıktan sonra iki gün daha şişti yüzum . Sonra bir anda indi inanmadım . Burun temizliğini sinüs kit ile günde en az 4 defa yapıyordum . O beni çok rahatlatıyordu . Dikisleri aldi o zaman daha da rahatladım ama hepsini almadı biraz kaldı onlar düşecek gibi konuştu rahatsız ederse kes dedi bende kestim . Dikislerin uclarinin batması beni huzursuz ediyordu . Şuan kaçıncı günüm bilmiyorum ama ameliyat olmuş gibi değilim . 16 günümde iş başı yaptım . Öğretmenlik yaptığım için ilk hafta biraz zorlandim. Uzun uzun konuşmak biraz ağrı yapıyordu . Şuan pek bir ağrım yok . Sadece burnuma darbe almamak için dikkat ediyorum

19 ocakta ameliyat oldum bende en zor tampon çıkana kadar çıktıktan sonra iki gün daha şişti yüzum . Sonra bir anda indi inanmadım . Burun temizliğini sinüs kit ile günde en az 4 defa yapıyordum . O beni çok rahatlatıyordu . Dikisleri aldi o zaman daha da rahatladım ama hepsini almadı biraz kaldı onlar düşecek gibi konuştu rahatsız ederse kes dedi bende kestim . Dikislerin uclarinin batması beni huzursuz ediyordu . Şuan kaçıncı günüm bilmiyorum ama ameliyat olmuş gibi değilim . 16 günümde iş başı yaptım . Öğretmenlik yaptığım için ilk hafta biraz zorlandim. Uzun uzun konuşmak biraz ağrı yapıyordu . Şuan pek bir ağrım yok . Sadece burnuma darbe almamak için dikkat ediyorum

Kesinlikle katılıyorum tampon sanki baskı yapıyodu şuan 6.cı günüm ve tampondan sonra çok rahatladım diyebilirim.. dikiş işi beni geriyor iç dikişler de alınıyor mu ? Bak bunu bilmiyordum ben kendisi düşer diye düşünüyordum. Sadece uçtakini alacak sanıyodum bak şimdi daha çok stres oldum

bende burda okuyup stres olmuştum ama gittim bana bir uyuşturucu sıktı. Sonra çok rahat bir şekilde kesti aldı . İçerdeki bir gün önce burnunu temizlerken çıkmıştı biraz . Sonra dedim ben temizlerken düşürdüm birşey olmaz dedi . Öyle korkulacak birşey yok .beni en çok ameliyat sonrası oksijenle burun yıkamak mahvetti başkada birşey den korkma :)))

bende burda okuyup stres olmuştum ama gittim bana bir uyuşturucu sıktı. Sonra çok rahat bir şekilde kesti aldı . İçerdeki bir gün önce burnunu temizlerken çıkmıştı biraz . Sonra dedim ben temizlerken düşürdüm birşey olmaz dedi . Öyle korkulacak birşey yok .beni en çok ameliyat sonrası oksijenle burun yıkamak mahvetti başkada birşey den korkma :)))
Peki kaçıncı gün alındı dikişlerin

Dikislerim ile alıcıyı aynı gün aldı bende . Çünkü git gel yapmak istemedim . Cuma ameliyat oldum . Salı günü tampon çıktı . Öbür salı da alçı ve dikişler gitti. Bant takıldı pazar günü de bantlari kendim çıkardım . P.tesi günü iş başı yaptım . Bantlar çok onemli 5 gün tut dedi. Baskı ile şişliği azalticak dedi.

A
Dikislerim ile alıcıyı aynı gün aldı bende . Çünkü git gel yapmak istemedim . Cuma ameliyat oldum . Salı günü tampon çıktı . Öbür salı da alçı ve dikişler gitti. Bant takıldı pazar günü de bantlari kendim çıkardım . P.tesi günü iş başı yaptım . Bantlar çok onemli 5 gün tut dedi. Baskı ile şişliği azalticak dedi.
Anladım canım benim biraz erken gibi geldi bana ama bilmiyorum tabi doktor karar veriyor ayın 7snde ameliyat oldum 11nde tampon çıktı dikiş ve alçıda 15inde alınacak yani 2 gün sonra :KK64:

Her doktor farklı dedi . Bende sordum bazısı öyle bazısı böyle dedim. Masajı sordum . Çok önermedi ama masaj gösterdi sırta sadece yaptı . Yani farklı oluyor dedi KBB doktoruna ben ameliyat oldum . Estetik doktoru değildi .

Her doktor farklı dedi . Bende sordum bazısı öyle bazısı böyle dedim. Masajı sordum . Çok önermedi ama masaj gösterdi sırta sadece yaptı . Yani farklı oluyor dedi KBB doktoruna ben ameliyat oldum . Estetik doktoru değildi .
Benim doktorum da kbb uzmanı zaten benim ameliyatımda estetik değil daha çok sağlık problemiydi

Açıkçası KBB doktoruna ilk okul arkadaşıma attım doktor acaba dedim beni mi avutuyor . Oda baktı resimlere merak etme sisliktendir iner dedi beni de en çok o rahatlattı. Çok güvendiğim dostum olmasaydı hala panik olurdum . İnsanların yüzüne bakmadım bir süre. Şimdi pek sallamiyorim . Sorana yandan bak daha güzel ordan diyorum

ama burun estetigi olmadan unutma.. nefesini gayet iyi aliyosan.. ameliyat sonrasi tikalilik baslar.. haberin olsun.. benimkisi gecmedi.. bugüne kadar. sisliktir gecer dediler.. hala mal gibi bekliyom...

ama burun estetigi olmadan unutma.. nefesini gayet iyi aliyosan.. ameliyat sonrasi tikalilik baslar.. haberin olsun.. benimkisi gecmedi.. bugüne kadar. sisliktir gecer dediler.. hala mal gibi bekliyom...
Merhaba benim de ameliyat sonrası 4. ayım bitti ve önceden deviasyonlu burunla nefes alabilirken suan bir burun deliğim tamamen kapalı, geçeceğini umuyordum ama geçmiyormus demek ki

Merhaba benim de ameliyat sonrası 4. ayım bitti ve önceden deviasyonlu burunla nefes alabilirken suan bir burun deliğim tamamen kapalı, geçeceğini umuyordum ama geçmiyormus demek ki

Üzüldüm şimdi peki estetik cerrahımı yaptı ameliyatınızı yoksa kbb mi?

Üzüldüm şimdi peki estetik cerrahımı yaptı ameliyatınızı yoksa kbb mi?
Estetik cerrahı yaptı, eğri bir burnum vardı ve deviasyonluydu, çok işlem yapıldığı için geç iyileşir diye düşünüyordum ama 4 ayda hiç bir gelişme olmadı nefes alabilmeme ilişkin

Back
X