Burun Ameliyatlarindaki Fahiş Rakamlar

Perpul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
1.428
2.034
133
Son yıllarda birçok doktorun burun ameliyati ücretlerinde ciddi bir artış söz konusu. Özellikle ikinci ameliyat olacaksanız yandınız resmen. Geçen gün revizyon ameliyatı için bir doktordan fiyat bilgilendirmesi aldım 30 bin civarı olduğunu söylediler şok oldum. Aynı doktorlara bakıyorum birkaç yıl önce oldukça makul olan ücretlerinde son yıllarda çok ciddi artış var. Özellikle benim gibi başarısız operasyon geçirmiş olanlar için çok sıkıntılı bir durum bu. Siz siz olun kolay kolay burun ameliyatı olmaya kalkışmayın. Sonrası daha kötü.

Son yıllarda birçok doktorun burun ameliyati ücretlerinde ciddi bir artış söz konusu. Özellikle ikinci ameliyat olacaksanız yandınız resmen. Geçen gün revizyon ameliyatı için bir doktordan fiyat bilgilendirmesi aldım 30 bin civarı olduğunu söylediler şok oldum. Aynı doktorlara bakıyorum birkaç yıl önce oldukça makul olan ücretlerinde son yıllarda çok ciddi artış var. Özellikle benim gibi başarısız operasyon geçirmiş olanlar için çok sıkıntılı bir durum bu. Siz siz olun kolay kolay burun ameliyatı olmaya kalkışmayın. Sonrası daha kötü.
Ben de revizyon için doktor araştırıyorum malesef öyle 30 bin yine uygunmuş bana 90-100 bin tl fiyat verem doktorlar var

Anladım bende de ters v var malesef .. 2. Doktor bulmak çok zor gerçekten
Araştırdığım kadarıyla benimki gibi olan burunları tekrar güzel şekilde yapabilen iki doktor buldum şimdilik. Herkese de güven olmuyor malum. Alparslan Yıldırım ve Barış Çakır düzeltebilir muhtemelen benim burnumu ama işte maliyet çok yüksek. Ters v de çok kötü maalesef ilk ameliyatı kim yapmıştı sizin? Benim Erkan Tarhan KBB.

Araştırdığım kadarıyla benimki gibi olan burunları tekrar güzel şekilde yapabilen iki doktor buldum şimdilik. Herkese de güven olmuyor malum. Alparslan Yıldırım ve Barış Çakır düzeltebilir muhtemelen benim burnumu ama işte maliyet çok yüksek. Ters v de çok kötü maalesef ilk ameliyatı kim yapmıştı sizin? Benim Erkan Tarhan KBB.
Serdar Öztürk estetikçi benimki. Malesef çok çok kötü ben Mehmet yazarı düşünüyorum bi araştırın

Serdar Öztürk estetikçi benimki. Malesef çok çok kötü ben Mehmet yazarı düşünüyorum bi araştırın
Size de geçmiş olsun. İşin üzücü yanı, benim burnum baya güzeldi sadece küçükken kırıldığı için nefes alamıyordum ve ufak bir yamukluk vardı. Sonuç olarak iyi nefes alıyorum ama burnum şekil olarak kötü oldu.

Size de geçmiş olsun. İşin üzücü yanı, benim burnum baya güzeldi sadece küçükken kırıldığı için nefes alamıyordum ve ufak bir yamukluk vardı. Sonuç olarak iyi nefes alıyorum ama burnum şekil olarak kötü oldu.
Size de geçmiş olsun :(

Merhaba barış çakırdan fiyat bilgisi alabildiniz mi acaba paylaşırsanız çok sevinirim 😇

Fiyatlar skandal. Bence şu anda birçok yabancının rinoplasti için buraya gelmesinden dolayı - bu fiyatları karşılayabilirler. Yabancıyım ama Euro değil TL kazanıyorum. Doktorların yabancılar için daha da yüksek ücretleri var. Ancak revizyon için 50.000 TL şimdi standart görünüyor (deneyimli doktorlar için). Ayrıca birkaç doktordan revizyon için 27.000 dinledim ki bu çok daha kabul edilebilir görünüyor. Keşke daha fazla insan kötü doktorlar aleyhinde konuşsa. Hatalı ameliyatlarla ilgili birkaç instagram hesabı var (Ümit Taşkin, Mirza Fırat, Estetik International ...) ama kötü doktorlar dışarı çıkarılmalı, bu yüzden kadınların revizyona ihtiyacı az.

selamlar ,bir ay önce Alparslan yıldırıma 25.000 tl karşılığı revizyon ameliyat oldum,muayene ücreti 500 tl.Emre ilhan 9000 euro fiyat vermişti,muayene ücreti 500 tl.Süleyman Taş 7000 euro 500 euro da muayene ücreti evet yanlış okumadınız 500 euro :D
Alparslan beye olduğum revizyon ameliyattan da hiç memnun kalmadım.kendisini ikinci şans olarak gördüm ama çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı bana .konuşup anlaştığımız burundan çok farkı yüzümle çok alakasız bir burun yaptı bana,ne deyim Allahından bulsun.içim çok acıyor,pskolojık olarak kötü durumdayım.burnunuzda ufak tefek sıkıntılar varsa bence doğallığı kalsın ve bu işlere hiç bulaşmayın.hem paranız hem hayallerınız hem de gençliğiniz gidiyor.

selamlar ,bir ay önce Alparslan yıldırıma 25.000 tl karşılığı revizyon ameliyat oldum,muayene ücreti 500 tl.Emre ilhan 9000 euro fiyat vermişti,muayene ücreti 500 tl.Süleyman Taş 7000 euro 500 euro da muayene ücreti evet yanlış okumadınız 500 euro :KK70:
Alparslan beye olduğum revizyon ameliyattan da hiç memnun kalmadım.kendisini ikinci şans olarak gördüm ama çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı bana .konuşup anlaştığımız burundan çok farkı yüzümle çok alakasız bir burun yaptı bana,ne deyim Allahından bulsun.içim çok acıyor,pskolojık olarak kötü durumdayım.burnunuzda ufak tefek sıkıntılar varsa bence doğallığı kalsın ve bu işlere hiç bulaşmayın.hem paranız hem hayallerınız hem de gençliğiniz gidiyor.
Özelden fotosunu atar mısınız burnunuz cidden o kadar kötü mü oldu ki genclıgım gitti diyorsunuz :(((

selamlar ,bir ay önce Alparslan yıldırıma 25.000 tl karşılığı revizyon ameliyat oldum,muayene ücreti 500 tl.Emre ilhan 9000 euro fiyat vermişti,muayene ücreti 500 tl.Süleyman Taş 7000 euro 500 euro da muayene ücreti evet yanlış okumadınız 500 euro :D
Alparslan Yıldırım'ı düşünüyordum ama bana watsaptan otuz bin civarı demişlerdi. Sizin memnun kalmamaniza çok şaşırdım. Benim deformite türüm için uygun doktorlardan biriydi. Bu gidisle tekrar ameliyat olamiycam. Size de geçmiş olsun bu arada.

Alparslan Yıldırım'ı düşünüyordum ama bana watsaptan otuz bin civarı demişlerdi. Sizin memnun kalmamaniza çok şaşırdım. Benim deformite türüm için uygun doktorlardan biriydi. Bu gidisle tekrar ameliyat olamiycam. Size de geçmiş olsun bu arada.
bana da 30 bin dedi biraz indirim yaptım cidden o kadar param vardı.kaburgadan kemik alındı,ameliyatım 3,5 saat sürdü.ameliyat öncesi görüşme çok yavan geçti hep kendisi konuştu ben ona istediklerimden bahsettim aralara girip en sonunda bir kaç örnek burun gösterdim bunlar gibi olsun diye.yani sonuç hüsran.burun sırtı kalın yandan önden kocaman ve dimdik bir burun.Koronaya hiç dua edeceğim aklıma gelmezdi ama maske takmak zorunda olmak beni bu çirkinliğimi göstermekten kurtarıyor.ayrıca bir şey daha belitmeliyim ki; mavi tikli fenomenlere ve yabancı ulkelerden gelenlere daha özenli davranıyor hatta kendisi görüşmede ağzıyla şöyle dedi; yakında yerli hasta almayacağım kaprisi şikayeti bitmiyor,yabancıya diyorum 5000 euro veriyor ameliyatı olup gidiyor geri gelme durumu da pek yok vs.bunu bizzat ilk görüşmemizde kendisi söyledi.daha neler neler söyledi ah ben o lafları duya duya hala nasıl inanıp ona ameliyat oldum ya insanın basireti bağlanır derler ya bu o olsa gerek.

Çok geçmiş olsun.. Benzer bir durumu küçükken ben de yaşamışım ve nefes almamda benim de sıkıntı var son yıllarda daha da arttı.. Muayene olmaya korkuyorum malum pandemi sürekli erteliyorum ama mutlaka randevu alacağım :( Siz şeklini değiştirin mi dediniz? Açıkçası ben şekli değişsin hiç istemiyorum onu dememe rağmen bariz değişiklik olur mu acaba sadece nefes almak istiyorum :(

Back
X