- 12 Aralık 2018
- 1.428
- 2.034
- 133
Allah Allah şaka gibi ya. Ne yapsak biz de gitsek Güney Kore'de mi ameliyat olsak. Bunlara eurolari dagitmaktan iyidir herhalde. Hem de güzel burun yapıyorlar.bana da 30 bin dedi biraz indirim yaptım cidden o kadar param vardı.kaburgadan kemik alındı,ameliyatım 3,5 saat sürdü.ameliyat öncesi görüşme çok yavan geçti hep kendisi konuştu ben ona istediklerimden bahsettim aralara girip en sonunda bir kaç örnek burun gösterdim bunlar gibi olsun diye.yani sonuç hüsran.burun sırtı kalın yandan önden kocaman ve dimdik bir burun.Koronaya hiç dua edeceğim aklıma gelmezdi ama maske takmak zorunda olmak beni bu çirkinliğimi göstermekten kurtarıyor.ayrıca bir şey daha belitmeliyim ki; mavi tikli fenomenlere ve yabancı ulkelerden gelenlere daha özenli davranıyor hatta kendisi görüşmede ağzıyla şöyle dedi; yakında yerli hasta almayacağım kaprisi şikayeti bitmiyor,yabancıya diyorum 5000 euro veriyor ameliyatı olup gidiyor geri gelme durumu da pek yok vs.bunu bizzat ilk görüşmemizde kendisi söyledi.daha neler neler söyledi ah ben o lafları duya duya hala nasıl inanıp ona ameliyat oldum ya insanın basireti bağlanır derler ya bu o olsa gerek.
Burnunuzda istediğiniz gibi olmaması dışında bir deformite oldu mu? Eğer olmadıysa hiç takmayın bence şişlikler inince kötü durmaz.