Burun Ameliyatndan sonra size yaplan espiriler

nee bida burun yaptıramam valla benneyaptımki

evet vücudun büyümesi durmayan organlarıdır burun ve kulak özellikle kulaklar çok yaşlı insanların kulaklarına bakarsanız anlarsınız kaydirigubbakcemile2
benim çok küçük kulaklarım lisedeyken çok dalga geçerlerdi bir şeyi iki kere sorarsam doktora gitti sana kulak taksınlar o minnacık şeyleri kulak diye gezdiriyorsun :jeyyar: bende evet benimkinin yanında sizinkiler çanak antene benziyor derdim kaydirigubbakcemile3 ne günlerdi ahhhh ahh :delphin:

arkadaşlar sizin burunlarınızı farketmeyen oluyo mu? benim ameliyat olduğumu bilen pek hoşlaşmadığım, hatta çocukken burnumla çok dalga geçen bir kuzenim farketmedi ya da farketmemiş gibi yaptı. farketmemek de mümkün değil yüzümden bi burun gitti resmen sengözlerimebaksanab
kesin bir şey söyler buraya yazarım diyodum ama kısmet değilmiş :1rolleyes:

daha bandajlarım cıkmadı bu haldeken bilem kociş bana dediki camda gordu as once
fredy e bension didi :bbo:
laelaelaelaelae eheheh
baalım cıkınca nelere benzetcek :D

dAhliacımm benm de farketmeyen cook oldu yıllarca dalga gecen kuzenime bir degisiklik yok mu diyerek gözünün icine soktum burnumu ona ragmen anlamadı yanii, sonra da bosuna mı ameliyat oldum yavv ben dedim :D

dAhliacımm benm de farketmeyen cook oldu yıllarca dalga gecen kuzenime bir degisiklik yok mu diyerek gözünün icine soktum burnumu ona ragmen anlamadı yanii, sonra da bosuna mı ameliyat oldum yavv ben dedim :D

ama bir de benim ameliyat olacağımı biliyorlar, görünce akıllarına gelmemesi çok garip değil mi? benden çıkan kemikle başkasına burun olurdu yahu :roflol:

ama bir de benim ameliyat olacağımı biliyorlar, görünce akıllarına gelmemesi çok garip değil mi? benden çıkan kemikle başkasına burun olurdu yahu :roflol:

biliyorlardıysa da bir sey demedilerse ben bunda bir kıskanclık havası seziyorummm yerimseniben o halde bu sevinilecek bir sey yanii o kadar güzel olmus ki demek ki kıskanclıklarından konuyu bile acamadılar kaydirigubbakcemile3

biliyorlardıysa da bir sey demedilerse ben bunda bir kıskanclık havası seziyorummm yerimseniben o halde bu sevinilecek bir sey yanii o kadar güzel olmus ki demek ki kıskanclıklarından konuyu bile acamadılar kaydirigubbakcemile3

hiç fark edilmeyecekti de niye bu kadar şiştim, morardım dedim bi de

bi geçmiş olsun demek zor geliyo insanlara :oklava: kıskançlaar :dilcikar: :roflol:

bi geçmiş olsun demek zor geliyo insanlara :oklava: kıskançlaar :dilcikar: :roflol:

kıskanclık böle bisii istee, artık hepsinin burnundan daha güzel burnunn catlasınlar patlasınlarr hıhhh lülülülülülü

hayatımızdaki kıskanç insanları biliyoruz zaten :) bazıları geçmiş olsun bile demiyorlar kimisi de ''aaa hiç değişiklilk yokki olmamış gibi '' diyor :) bende gıcıklığına önemli olan zaten belli olmaması doğal olması diyerek karşılık veriyorum :)delikafadulden

hayatımızdaki kıskanç insanları biliyoruz zaten :) bazıları geçmiş olsun bile demiyorlar kimisi de ''aaa hiç değişiklilk yokki olmamış gibi '' diyor :) bende gıcıklığına önemli olan zaten belli olmaması doğal olması diyerek karşılık veriyorum :)delikafadulden

kıskanç olduklarını biliyodum ama bunu tahmin edemedim. öyle derlerse ben de senin gibi derim sağol tweety zemuszemus yapacakları en güzel iltifatı yapmışlar haberleri yok :roflol:

ayyy acaip sinir oluyom öyle diyenlere, banada hep öyle diyorlar gicik oluyomkötükedihüso tamam iyi niyetli diyenlerde var ama genede insanlarin icini bilemicem...

saka olarak pek birsey diyen olmuyor ama estetik konusu acildiginda gözler hep benim üstümde oluyorsırnaşık şey yada burnum akiyor falan dedigim zaman ameliyat ettir gecer diyolar..

benim doktor bizim aile dostumuz gibi. ailem de bana da alçım çıkmadan önce, doktor sana gargamel burnu yapmış, alçının altında öyle burun var die dalga geçiolardı. şimdi sargılıyım daha bişi anlamadık :D

Espriden çok eleştiren var valla ,

Tanyeli gibi olmuşsun diyen , yüzüme yorum yapmayan arkadan yapan mı dersin , doktoruma gidip soran mı dersin, o kadar şişmişti ki burnum gözlerimi açamıyodum nerdeyse , bizim genel müdür yardımcısı eğer beğenmessen bi yumruk patlatırım bi daha yaparlar üzülme diyodu çok moral verdi saolsun zamanındada , böyle de çok beğendim diyo onu çok seviyorum çok olgun birisi , zaten diğer eleştiriler sadece psikolojimi bozduğu için ... hühühühühüh

Benim ameliyat olalı 20 gün oldu daha işe başlamadım. Ama telde arayıp soranlara onların dalga geçeceğini bildiğimden önce davranıyorum benim burnum havada artık daha işe gitmem bakın başınızın çaresine diyorum. Gülüp geçiyorlar bakalım işe gidince neler olacak...

Back
X