Burun amilyat sonraki 1 hafta sureci nasil?

nuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
46
8
86
33
Merhaba :) ben 15.mart burun amilyati icin norvecden turkiyeye geliyorum
Istanbul! Nisanlimla birlikte. 8 gun kaloyoruz. Kapali burun amilyati gecirecegim. 1 gun hastanede kalicam. Tabi bu ilk 1 - 2 gun buz tutmam cok ønemli. 3 - 8 gunumde nasil olabilirim? Gezmek istiyorum alisveris vs vs. Siz kacinci gununuzde iyice ayaklandiniz? Neler yaptiniz? Sureciniz nasildi? Istachiniz kac gun yoktu? Haha turk yemeklerini cok ozledimde...

Merhabalar.Ameliyattan sonra ikinci gün yüzde ödem fazla oluyor ama 4.gün rahatlarsınız morlugunuz kalırsa kapatıcıyla halledersiniz bandajlı cıkmak rahatsız etmezse sizi hiçbir sekilde sorun olmaz

• Beğen
Reactions: nuj
Merhabalar.Ameliyattan sonra ikinci gün yüzde ödem fazla oluyor ama 4.gün rahatlarsınız morlugunuz kalırsa kapatıcıyla halledersiniz bandajlı cıkmak rahatsız etmezse sizi hiçbir sekilde sorun olmaz

Super :) beni hic bi sekilde rahatsiz etmez gøruntu olsrak bsndaj sislikler ins aci olarakda etmez :) tsk cvp icin

Kapalı ameliyat oldum bende doktorun iyise eğer şişlik morluk pek olmaz iştaha gelince ben ilk gün kebaplar iskenderler hayal ediyordum ilk gece sıvı gıdalar tükettim ama iştahım çok iyidi yani :) umarım güzel geçer

Kapalı ameliyat oldum bende doktorun iyise eğer şişlik morluk pek olmaz iştaha gelince ben ilk gün kebaplar iskenderler hayal ediyordum ilk gece sıvı gıdalar tükettim ama iştahım çok iyidi yani :) umarım güzel geçer

Guzel ilk 2 gece yatmakdan baska bisey yapmam ama 3uncu gun ins dolasip herseyi yiyebilirim

Merhaba :) ben 15.mart burun amilyati icin norvecden turkiyeye geliyorum
Istanbul! Nisanlimla birlikte. 8 gun kaloyoruz. Kapali burun amilyati gecirecegim. 1 gun hastanede kalicam. Tabi bu ilk 1 - 2 gun buz tutmam cok ønemli. 3 - 8 gunumde nasil olabilirim? Gezmek istiyorum alisveris vs vs. Siz kacinci gununuzde iyice ayaklandiniz? Neler yaptiniz? Sureciniz nasildi? Istachiniz kac gun yoktu? Haha turk yemeklerini cok ozledimde...

bence ayaklanmak için erken davranma. ameliyat olcaksın neticede. burnunda alçı varsa bence hiç dışarı çıkma. alçı çıkıp, burnuna doktor bant taktığı zaman dolaşmaya çık ama çok yorma kendini, başın döner falan bişi olur yorulursun

1.gun ameliyat günü - hiç birşey anlamadım . Buz tedavisi ağrı kesici aldım damardan.
2. Gün ağrılar hafif hafif oldu. Buz tampon çok önemliydi ve burunu surekli yıkamak ve teramisini kullandım . Dik yattım şişmeye başladı yüzüm. Ağrı kesici ve antibiyotik kullandım
3. Gün yüzüm çok daha fazla şişip morluklar arttı ve yüzün şişkinliği rahatsız etti . Antibiyotik ve ağrı kesicilerim vardı
4. Gün morluklar sararmaya başladı tampon çıktı buz komplekslerim bitti . Teramisini ve burun temizliği çok sık yaptım . İlaçlar devam
5. Gün kendimi çok iyi hissettim ama yüzüm en sis halini aldı . Burun sık yıkama ve teramisini kullandım . Ağrı kesicileri kestim .

Kalabalık ortama pek çıkmamak gerekli çünkü kış mevsimi ve grip olmamak gerekli .
Şimdi tabi ki insan gezmek ister ama önce gel gez ameliyat sonrası biraz bakım ve insanlardan uzak durmak gerekiyor. Çok şükür kendime iyi baktım o anlamda sorun olmadı da . Ama öksüren insanın yanına yaklasmadim Bile. Yemek konusunda da kilo aldım resmen :) istahim yerindeydi 15 günde 3 kilo aldım . Bir iki markete gittim sonra gelince hemen burnumu yikama isteği duydum .

Back
X