Burun amilyatim RESIMLI

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende amelıyat olalı 1 ay 5 gun oldu Reşit beye kemerde kemik bayagı belirginlesmeye basladı o kadar guzel gorunuyordukı 20 gunlukken herkez maşallah dıyıp doktorumu soruyrodu şimdiyse keske olmasaymıssın dıyolar
Özelden resim atabilir misiniz? Özellikle burun ameliyati için üye oldum..resit beyi düşünüyordum...

Bende amelıyat olalı 1 ay 5 gun oldu Reşit beye kemerde kemik bayagı belirginlesmeye basladı o kadar guzel gorunuyordukı 20 gunlukken herkez maşallah dıyıp doktorumu soruyrodu şimdiyse keske olmasaymıssın dıyolar
Merhaba, ben de burun ameli,yatı düşünüyorum ve senin fikrini almak için üye oldum şimdi,, çok fazla hastası ve hayranı var Reşit beyin, siz de neler oldu, ne kadara yaptırdınız ve neden sorun çıktı, cvp verebilirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz, geçmiş olsun

Yok anlastık zatende sanırım tekıklerımınyapıcakşar bıde nasıl burun yapacagımızı konuscaz sanırım sonra amelıyat siin gıbı 7 de orda olucam artık kacda alırlarsa
Merhabalar,
Reşit beye ben de ameliyat olmak istiyorum.Şuan urnunuzdan hem şekil hem de nefes olarak memnun musunuz?

bana da atabilirmisiniz ozelden fotograf? :)

Back
X