burun asma operasyonu ?

gizemeren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
73
0
0
İstanbul
arkadaşlarr burun ucundaki kıkırdaklara ip geçirilerek burunda açılan bir delikle o delikten geçen ip ataç seklinde burnun başlangıc kısmına baglanıyormuss bu tteknigi uygulatan oldu mu ?? ve kullanılan o ip eriyen iplerdenmiş.. ve kalıcıymış ameliyata gerek olmadan yapılıyormuş...

Eet bende tv de görmüştüm ama her burna olmayacak bi uygulama olduğunu söylemişti doktor

ameliyatsız bi çözüm olsa burdaki olan hiç bi insan o sıkıntılı dönemi cekmez. tek care ameliyat . elinle burnunun ucunu kaldır bakalım nasıl duruo domuz görüntüsü:) estteik ameliyat açılarla yapılıo bi iple burun mu düzelir:) keske düzelsee ama ameliyatı gözünde büütme bende senin gibi yıllarca iple asma yöntemi olduüğuna inanmaya calıstım ameliyat korkumdan :) snra gezdiğim doktorlar güldüler cahilmişim gibi salak hssettm kendimi . sahtekar para avcılarının ortaya attıgı saçmalık yok öle bişi yani:) ameliyat ol arastırma daha kolay bi yöntem bulamazsın. inan bana ne agrı ne sızı duyucaksın. ben hayal bile edemiodum olmayı korkudan oldum hatta begenmedim 2. yi bile olmak zorunda kaldım .

yok öyle bişey arkadaşlar inanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…