Burun atel alçı konusunda acil yardımmmm!!!!!

Dilber97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
2
0
1
28
Geçen hafta 3 mayıs cuma burun ameliyatı oldum dün tamponlarım alındı tamponlar varken burnum daha dik duruyordu ve hoşuma gitmişti ama şimdi daha dusuk ve alçı ateli persembe günü alacağını söyledi ancak ben biraz oynadim kaşınıyordu dayanamadım çıkardım tekrar yerine koydum aynada çok sis duruyordu su an atel gevşedi bu konuda ne yapabilirim aynisini yaşayan var mi ve burun ucum biraz kalkar mi şişlikler inince

Doktoruna söyle bence tekrar atel takar ateli tam burna göre sabitliyor burnun yeni bozulmadan konuş doktorunla tamponlar çok kaldırmıyor bence zaten burnun baya dibinde zamanla burnun kendini salacak zaten

Benim de tamponlarım bugün alındı ama tampon alımı görüntüyü değiştirmedi. Üstelik sonradan burun ucu iniyormuş, kalkma olmuyormuş. Bi de tamponlarınız çok uzun süre kalmış burnunuzda. Genelde 2-4 gün arası alınıyor.

Tam bir hafta kaldı tamponlar ben kadar inebilir ucu bundan daha fazla inerse çok mutsuz olurum

Geçen hafta 3 mayıs cuma burun ameliyatı oldum dün tamponlarım alındı tamponlar varken burnum daha dik duruyordu ve hoşuma gitmişti ama şimdi daha dusuk ve alçı ateli persembe günü alacağını söyledi ancak ben biraz oynadim kaşınıyordu dayanamadım çıkardım tekrar yerine koydum aynada çok sis duruyordu su an atel gevşedi bu konuda ne yapabilirim aynisini yaşayan var mi ve burun ucum biraz kalkar mi şişlikler inince
Merhaba şuan burnunuz nasıl şişi inmeye başladı mı biraz burun ucu düşüklüğü oldu mu yine de düşüklükten bende çok korkuyorum olmasın masaj yapıyorum ben nette var bakabilirsiniz

Back
X