- Konu Sahibi Desconocido
-
doğuştan böyle cerencim henüz ameliyat olamadım çünkü çok korkuyorum doğal olmayacak diye.. suratım babama çekmiş.. çenem sert yapılı elmacık kemiklerim çıkık değil burnum ise anneminki gibi küçük biraz orantısız o yüzden =) çenemi ameliyat ederler diye düşünüyordum gittiğim her doktor çenen normal yanakların ve burnun geride dedi..canım sen daha önce ameliyat oldun mu burnundan yoksa doğuştan mı böyle?
Güzel dileğin için teşekkür ederim unfeeling.. Şu an çok profilimden hoşnut olmadığımdan resim koymak istemiyorum ama eğer ameliyat olursam bütün arkadaşlar gibi ben de buraya önceki ve sonraki halimi koyacağım çünkü bu site bana çok yardımcı oldu ben de insanlara yardımcı olmak isterim.. Burun uzatma küçültmeye nazaran daha zor bir ameliyat olduğundan özellikle bu tip ameliyatlar olmuş arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum..merhaba Desconocido belki profilden kendi fotonu ve gittiğin-danıştığın doktorlarda yapılan(tabi yapıldıysa) tasarımları gösterirsen daha cok fikir edinebililirsin buradaki arkadaslardan. İnşallah en kısa surede hayalindeki buruna kavusursun cnm...
Güzel dileğin için teşekkür ederim unfeeling.. Şu an çok profilimden hoşnut olmadığımdan resim koymak istemiyorum ama eğer ameliyat olursam bütün arkadaşlar gibi ben de buraya önceki ve sonraki halimi koyacağım çünkü bu site bana çok yardımcı oldu ben de insanlara yardımcı olmak isterim.. Burun uzatma küçültmeye nazaran daha zor bir ameliyat olduğundan özellikle bu tip ameliyatlar olmuş arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum..
Arkadaşlar Merhaba
Benim burnumun küçülmesi değil uzaması gerekiyor. Şöyle ki; burnum suratıma göre çok kısa profilden çenem ileride burnum ve yanaklarım geride kalıyor. Ayrıca burnum önden bakınca kenarları kalın ve kemikli ama küçük bir burun.. Her neyse Nuri Soysal
kemeri kırıp düzeltebileceğini söyledi. Onur Erol iki tane işlem önerdi yanaklarına dolgu yapalım burnunu da ameliyatla büyütelim dedi. Serdar Eren dolgu maddesiyle burnu büyütelim yanaklarına da midface lifting denen operasyonu yapalım yani yanaklarını kaldıralım dedi. Burnu dolgu maddesiyle büyütmekten korkuyorum çünkü kemerim çok yukarıda bu sefer üstü öyle bir kalınlaşacak ki burun alnımdan kavissiz gelecek. Sadece 3 tane doktora gittim ama psikolojik olarak bıkmış durumdayım.. İyice kafam karıştı açıkcası bu gittiğim 3 doktor da bana evet budur dedirtmedi. Ben kalkık burun falan değil sadece suratım simetrik dursun burnum da doğal olsun istiyorum. Aranızda burnunu uzatan ya da büyüten varsa fikirlerini bekliyorum...
desconocido burnunuzdan operasyon geçirdiniz mi? son durumunuzu anlatırmısınız aynı dertten şuanda bende muzdaribim de(( fakat ben operasyon gecırdım ve sonucundan memnun kalmadım.burnumu cok kısaltmıslar ve kalkık yapmıslar. cok mutsuzum. yüz şeklim tamemen ifadem değişmiş...aynalara küstüm 2 haftadır ((
@Mina1907. Bende ayni sorunu yasiyorum. Burnum gerektiginden fazla kisaltilmis. Sen doktorunla revizyon yaptirmayi konustunmu?
Benim burun büyütmesi hakkinda hic bir bilgim yok. Önümüzdeki günler doktorumla görüsüp imkanlari degerlendirmek istiyorum. Suan üzgünüm, moralim kalmadi...
Diger arkadaslar burun büyütme hakkinda tecrüberlerini buraya/bana yazarsa cok sevinirim...
bozma moralini umarım herşey istediğin gibi olur.Ben çok kötü burunlar gördüm hepsi mükemmelleştirilmiş.Mükemmelden kastım illaki kalkık dolgun burunlar değil.Yüz yapına yakışan burun senin mükemmelindir zaten cnm :) benim görüşüm bu.Üzme kendini
canımmm aynı bende senin gibiyim. aynı sende ki sorun bende var yüzüm daha uzun göründü burun çok küçüldü. moralim çok bozuk 1 yıl olmasına rağmen hiç ama hiç alışmadım yemin ederim aynlara bakıp ne bu demekten bıktım. hiç bişey yapasım yok herkese bağırıp sinirleniyorum iş yerinde mutsuzum. erkek arkadaşımın beni beğenmediğini düşünüyorum eski halimi eski burnumu istiyorum. çok pişmanım çünkü küçük ve kısa oldu. ne yapacağımı bilmiyorum. bazen sevgilimin erkek kardeşi ve onun kız arkadaşıyla ortamlarda bulununca kendimi o kızla kıyaslayıp çirkin hissediyorum. ve 7 kilo verdim acaba kilo verince yüzüm çöktü diye mi böyle çirkin hissediyorum. kilo alırsam tekrar düzelir mi.İşte benim uzun bir yüzüm vardı, ve kalkık ve küçük bir burun oldu.Ve yüzüm uzadı.. Hiç ama hiç yakışmadı.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?